Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας : Παρουσιάζεται από το Υπουργείο Μεταφορών η μελέτη σκοπιμότητας για τον Προαστιακό την Τρίτη 27 Μαρτίου 7:00μμ στα Γιαννιτσά


Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας :  Παρουσίαση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  της μελέτης σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία  την Τρίτη 27 Μαρτίου 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας 
Θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  Αθανάσιος Βούρδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης και οι μελετητές του έργου.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και Θεοδώρα Τζάκρη.
Στην εκδήλωση θα υπάρξει ενημέρωση και για την πρόοδο των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών, της καθέτου στην Εγνατία από την Πέλλα Έδεσσα – Νάουσα καθώς και της εξόδου προς τον Βορρά μέσω Αλμωπίας.
Ο προαστιακός σιδηρόδρομος μέσω Γιαννιτσών θα βοηθήσει αποφασιστικά στην άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...