Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης από τα "ΠΡΟΜΑΧΕΙΑ ΙΙ" ενημέρωσε πολίτες και επισκέπτες ότι εξετάζεται από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Υποδομών η έξοδος προς Βορρά και τελωνειακός σταθμός από την Αλμωπία


Ο Γιάννης Σηφάκης από τα «ΠΡΟΜΑΧΕΙΑ ΙΙ» ενημέρωσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες ότι εξετάζεται από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Υποδομών η έξοδος προς Βορρά με τελωνειακό σταθμό από την Αλμωπία ( πιθανότατα από τους Προμάχους).  
Συνεχάρη τους διοργανωτές για τον αγώνα κυπέλλου Αλεξίπτωτου πλαγιάς ( παρά πέντε) , για δεύτερη χρονιά στους Προμάχους, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την χώρα αλλά και διεθνείς συμμετοχές.
Συνεχάρη ακόμη τους αθλητές, τον πολιτιστικό σύλλογο Προμάχων αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της Αλμωπίας και της Πέλλας με την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.
Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία στον σύντομο χαιρετισμό του να ενημερώσει τους πολίτες και τους επισκέπτες ότι εξετάζεται ζωηρά και με θετική πρόθεση ανάμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Υποδομών η ίδρυση τελωνειακού σταθμού από την Αλμωπία προς Βορρά ( το πιθανότερο από τους Προμάχους) με την κατασκευή κατάλληλης οδικής πρόσβασης. 
Ανέφερε την σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής από την αναμενόμενη εξασφάλιση οδικής πρόσβασης και τελωνειακού σταθμού προς τον Βορρά. 
Η τυχόν όδευση από τους Προμάχους θα διέρχεται πολύ κοντά από την θέση απογείωσης των αγώνων. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...