Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Αλμωπίας Γιώργου τΖΆΤΣΗ


Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και με αναδείξατε Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας. 
Ευχαριστώ τους φίλους που βοήθησαν σε αυτόν τον έντιμο αγώνα. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.
Συγχαρητήρια σε όλους του υποψήφιους, όσους εκλέχτηκαν και όσους δεν εκλέχτηκαν.
Η ίδια η σύνθεση της νέας ΔΗΜ.ΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και κάνει πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει η κοινωνία στη λήψη των αποφάσεων.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κρίνεται κρίσιμο για την πατρίδα μας. Επιβάλλεται να δουλέψουμε με ενότητα και συνεννόηση ώστε η Αλμωπία  να συμβάλει τα μέγιστα στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας. 
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.  Γι αυτό περιμένουμε όλους όσους το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση για όσα προσέφερε.
Ενωμένοι όσο ποτέ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ισχυρή Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Γιώργος  Τζάτσης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ν.Δ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...