Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κωστίκα ήταν ότι είχε γίνει ρεζίλι διότι συνεχώς έκλανε. Έτσι όταν τον κάλεσαν στο σινεμά δέχτηκε ευχαρίστως γιατί το έργο ήταν πολεμικό και δε θα ακουγόταν!

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Συναντιουνται ο Κωστικας και ο Πανικας στην ερημο.
-Τι κανεις βρε Πανικα ?Ποσο καιρο εχω να σε δω?

Πρόσκληση του ΜΧΣ Προμάχων στην κοπή της Βασιλόπιτας


Πρόσκληση

Τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00 ο Μορφωτικός και Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" προσκαλεί όλα τα μέλη και τους χορευτές του στην κοπή της Βασιλόπιτας.

Τοποθεσία: Κέντρο Νεότητας Προμάχων
Ώρα:19:00

Συμμετοχή του Μ.Σ. Γαρεφείου στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη


Ο Μ.Σ. Γαρεφείου Κώστας Γαρέφης καλεί όλους τους φίλους μέλη όλους τους Έλληνες που πιστεύουν ότι Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα για την συμμετοχή με λεωφορείο στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη για την Ονομασία του γειτονικού Κρατιδίου των Σκοπίων.
Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά άμεσα...

Η τιμή του εισιτηρίου για μεταφορά από Γαρέφι προς Θεσ/νικη και Θεσ/νικη Γαρέφι Αριδαίας είναι 8 ευρώ.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
 21 Ιανουαρίου 11:00 άφιξη από τον σύλλογο και ώρα αναχώρησης 19:00 από Θεσ/νικη.
Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος εγγεγραμμένο μέλος στον σύλλογο αρκεί να συμφωνεί με το ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 2/2018) που ισχύει από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 έως και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018:
Συγκεκριμένα, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες απόψε, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:
1.      Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:
Α. Από τις βραδινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα), την Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν την Κεντρική και Ανατολική Στερεά.
Β. Μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2018, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
2.     Τις παροδικές χιονοπτώσεις (πάνω από τα 1000 μέτρα) στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:
1. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:
Α. Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από τις βραδινές ώρες την υπόλοιπη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Κεντρική Μακεδονία.
Β. Το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά (κυρίως την Ανατολική), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
2. Τις πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:
Α. Της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 700 μέτρα) από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.
Β. Της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο 400-600 μέτρα) το Σάββατο.
3. Τους θυελλώδεις βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους (8 και πιθανόν 9 μποφόρ) στο Αιγαίο το Σάββατο.

Επισημαίνεται ότι παρά τη σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων την Κυριακή, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας μέχρι και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες: 
  • Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
·         Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

  • Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου, ειδικά για θέματα παγετού και χιονοκάλυψης.
  • Να φροντίζουν να διαθέτουν πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες για τα αυτοκίνητα τους.
  • Να αποφεύγουν να ρίχνουν νερά στις αυλές, στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες παγετού.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο τις διασταυρώσεις δρόμων με χειμάρρους (Ιρλανδικές διαβάσεις).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Σε τροχιά υλοποίησης η ανέγερση νέου νηπιαγωγείου Προμάχων»


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
«Σε τροχιά υλοποίησης η ανέγερση νέου νηπιαγωγείου Προμάχων»

Από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη σε σχετική Ερώτηση του Γιώργου Καρασμάνη, αλλά και μετά από τις συνεχείς επαφές και συνεργασίες του πρώην Υπουργού με όλους τους αρμόδιους φορείς και παράγοντες, σε τροχιά υλοποίησης δείχνει να μπαίνει η ανέγερση νέου νηπιαγωγείου στους Προμάχους Αριδαίας. Κι’ αυτό, διότι όπως προκύπτει από την απάντηση με ημερομηνία 28/12/2017  και τα σχετικά έγγραφα μεταξύ των οποίων και του Διευθύνοντα Συμβούλου Βασίλειου Καραγιάννη  που κοινοποίησε ο Υπουργός στον Γιώργο Καρασμάνη, ορίστηκαν ήδη, μετά από αίτημα του Δήμου Αλμωπίας τα μέλη της εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» για τη συγκρότηση της Επιτροπής καταλληλότητας και κατασκευής του κτιρίου.  
Υπενθυμίζεται ότι, με την Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις 16 Νοέμβρη 2017, ο Βουλευτής αποκάλυπτε τις τριτοκοσμικές συνθήκες κτιρίου και υποδομών μέσα στις οποίες καλούνται να κάνουν τα πρώτα τους μαθησιακά βήματα τα νήπια του πολυπληθέστερου χωριού αυτής της ακριτικής περιοχής. Ανέφερε ότι η τοπική Δημοτική Αρχή έχει παραχωρήσει χώρο κατάλληλο για την ανέγερση ενός σύγχρονου και απόλυτα λειτουργικού Νηπιαγωγείου… Και καλούσε τους συναρμόδιους Υπουργούς να κινητοποιήσουν τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τις σχολικές κτιριακές υποδομές, να συνεργαστούν με την τοπική Δημοτική Αρχή, ώστε να μπει το ταχύτερο δυνατόν τέλος σ’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και να δρομολογηθεί η κατασκευή νέου κτιρίου.

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε ταυτόχρονα συνεχείς επαφές και συνεργασίες για το θέμα. Κατ’ αρχήν με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη.
 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ το Νηπιαγωγείο των  Προμάχων και  το οικόπεδο που έχει υποδειχθεί και παραχωρηθεί για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και ασφαλούς για όλους, νηπιαγωγείου.
Ενημερώθηκε σχετικά από την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη και τους δημοτικούς σύμβουλους Δημήτρη Βέσκο, Γιώργο Γούδη και Χρήστο Μπάτση και τους εκπρόσωπους  των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών. Ο κύριος Καρασμάνης διαβεβαίωσε  ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν  για  να βρεθεί τρόπος, είτε από κρατικούς είτε από ιδιωτικούς φορείς, ώστε το αίτημα των κατοίκων να αρχίσει να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά.
Είχε επικοινωνία για την μελέτη σκοπιμότητας  με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τσαλικίδη Νίκο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι είναι σε συνεχή συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες  πριν και μετά την προαναφερθείσα  απάντηση του Υπουργού κου Σπίρτζη

Ακόμη, ο Γιώργος Καρασμάνης, είχε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, του περιέγραψε τις τριτοκοσμικές συνθήκες των σημερινών κτιριακών εγκαταστάσεων του νηπιαγωγείου και του ζήτησε να εντάξει το έργο της ανέγερσης του νέου κτιρίου στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας, επέδειξε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τους Προμάχους και ειδικότερα για το θέμα του νηπιαγωγείου ,και δεσμεύτηκε κατηγορηματικά στον πρώην Υπουργό ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές τεχνικές μελέτες και παραδοθεί η μελέτη σκοπιμότητας από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, θα προχωρήσει άμεσα στην ένταξη του έργου στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και στην τάχιστη υλοποίησή του.      





10/1/2018

Απαντήσεις χαστούκια σε όσους αμφισβητούν την Ελληνικότητά μου...




Στους κατά καιρούς ξένους(και εγχώριους) "φίλους", οι οποίοι συχνά-πυκνά αμφισβητούν την συνεχή παρουσία της φυλής μου ανά τους αιώνες και την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα, στα Ιερά και Άγια χώματα των Προμάχων, αφιερωμένα με πολύ αγάπη τα παρακάτω:


Πρώτον
Ύπαρξη ερειπίων από τον πρώτο Αρχαϊκό οικισμό του χωριού και τμήμα από οχυρωματικά τείχη στην περιοχή "Βέτκι Λόζια" (παλιά αμπέλια) και ανακάλυψη πολλών νομισμάτων και κεραμικών από τους κατοίκους αγρότες της περιοχής.

Δεύτερον
Τεράστιοι σιδερένιοι κρίκοι στην περιοχή "Μπάϊνα", όπου έδεναν τις βάρκες και τα καράβια τους οι κάτοικοι-ψαράδες, στην  προϊστορική λίμνη της Αλμωπίας, πριν αυτή αποξηραθεί.

Τρίτον
Θρύλος που περνά από παππού σε εγγονό, κατά τον οποίο, στην κορυφή "Σφήναρ" υπάρχει το αποτύπωμα της οπλής του Βουκεφάλα, αλόγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν πήδηξε πετώντας από βουνό σε βουνό, στα ορεινά των Προμάχων.

Τέταρτον
Κίονες, και περίτεχνα σκαλισμένα μάρμαρα της Βυζαντινής κατά πάσα πιθανότητα εποχής, που φυλάσσονται στο Δημοτικό σχολείο  του χωριού, τα οποία ανακαλύφθηκαν ύστερα από ανασκαφή στην περιοχή του Μοναστηριού του Αγίου Ιλαρίωνα.

Πέμπτον
Ονομασία "Γκρτσκο Σέλο" (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ) της τοποθεσίας στα βόρεια ορεινά, όπου οι Προμαχιώτες ζούσαν κυνηγημένοι από τους εχθρούς. "Ελληνικό χωριό", και όχι τίποτα άλλο.

Έκτον
Αναφορές όλων των ιστορικών βιβλίων για παρουσία και ηρωική συμμετοχή δεκάδων Προμαχιωτών, σε όλους τους εθνοαπελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους.

Έβδομον
Τόπος καθαγιασμένος με πολλών μαρτύρων και ηρώων αίμα, όπως το επιβεβαιώνει και ο μακρύς κατάλογός τους στο σεπτό ηρώον του χωριού.  Σ’ έναν τόπο αγιασμένο και ευλογημένο και από την Ορθοδοξία, αφού εδώ, κατά τον 12ο αιώνα, μόνασε και αγωνίσθηκε σθεναρά κατά της πλάνης των Βογομίλων, ο όσιος Ιλαρίων, ο των Προμάχων προστάτης, των Μογλενών ο επίσκοπος και των ορθοδόξων το κλέος, όπως προσφωνείται στο απολυτίκιό του. 

Όγδοον
Οι Μπαχοβίτες πάλι πρωτοστάτησαν με τις ένοπλες ομάδες τους στο πλάι του Αρχιμανδρίτη Παπα-Νίκανδρου, στις αρχές Νοεμβρίου του 1912, για την απελευθέρωση της Αλμωπίας.

Ένατον
 «…Εἶναι ἄνθρωποι ἄξιοι μελέτης…ἄνευ γνώσεως τῆς ἑλληνικῆς γλώσσης, ἄνευ κατηχήσεως ἐθνικῆς, ἔρχονται μή ζητοῦντες τίποτε. Οὖτε χρήματα, οὖτε ἐνδύματα, οὖτε ὅπλον ἀν δέν τούς δώσεις. Πειθαρχικότατοι καί ἀνθεκτικοί….Ἡ ἐγκαρτέρησις καί ἡ στωικότης των εἶναι ἄξιαι μνείας.  Ὅταν ἀκοῦν ὅτι ἑλληνικόν σῶμα θά μεταβεῖ εἰς τό χωρίον τους τά μάτια τους ἀστράπτουν καί μειδιοῦν. …Τί εἶναι αὐτό πού τούς ὑποκινεῖ… Ποίαν δύναμιν ἔχει ὁ Ἑλληνισμός καί ἡ Ὀρθοδοξία, ἥν ἐπί τόσα ἔτη ἀφήσαμεν ἀνεκμετάλλευτον!…»
Κωνσταντίνος  Μαζαράκης (καπετάν Ακρίτας) για τους Μπαχοβίτες.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Πρόμαχοι


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΑΣ Πρόμαχοι σε ταβέρνα του χωριού, όπου παρέστησαν, σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών.
Επικράτησε θερμό, φιλικό, οικογενειακό κλίμα, όπου μεταξύ των άφθονων εδεσμάτων και κρασιών, κυριάρχησαν τα πειράγματα και οι ειλικρινείς ευχές για υγεία και καλές επιτυχίες.





















Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας ετοιμάζεται για τη νέα χιονοδρομική χρονιά


ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας ετοιμάζεται για τη νέα χιονοδρομική χρονιά του 2018.
Η πρώτη εκδρομή στο Καιμακτσαλάν θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.
Θα μισθωθεί λεωφορείο και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, μέλη του ομίλου και αθλητές αλλά και επισκέπτες να δηλώσουν συμμετοχή.

Θα διοργανωθούν πάνω από δέκα επισκέψεις σε χιονοδρομικά κέντρα με πρώτη προτεραιότητα στο Καιμακτσαλάν και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν σε κάποιο άλλο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής (Τρία - Πέντε Πηγάδια, Σέλι, Πισοδέρι).
Οι εκδρομές θα γίνονται κατά βάση τις Κυριακές, με πρώτη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.
Θα μισθωθεί λεοφωρείο και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μέλη του ομίλου και αθλητές αλλά και επισκέπτες να δηλώσουν συμμετοχή.

Κόστος
Τμήματα εκμάθησης για :
1 παιδί : 190,00 € που θα περιλαμβάνει :
i. τον εξοπλισμό
ii. τον δάσκαλο
iii. την κάρτα των αναβατήρων

2 παιδιά : 350,00 € που θα περιλαμβάνει:
i. τον εξοπλισμό
ii. τον δάσκαλο
iii. την κάρτα των αναβατήρων

Η μεταφορά στο χιονοδρομικό κέντρο δεν καλύπτεται με το παραπάνω ποσό, αλλά θα υπολογίζεται σε κάθε εκδρομή.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
Λαζαρίδης Ιωάννης 6977 503823
Τσαρκνιάς Πέτρος 6976 869741
Αμανατίδης Μάνος 6948 088423
Καραγιαννάκης Επιμενίδης 6932 277903
Κιλάρογλου Κώστας 6946 126161
Τερζόγλου Μπάμπης 6974 005008
Κλανέτατζης Νικόλαος 6937 834877

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...