Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΑΣ Πρόμαχοι - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 1 - 1


Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης
Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν, ο ΑΣ Πρόμαχοι και ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και αρκετές κλασικές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Το τελικό 1-1 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα με την ζυγαριά να γέρνει πιο πολύ προς την μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υπερίσχυαν στα σημεία.
Οι Προμαχιώτες παρουσιάστηκαν με ένα ανορθόδοξο αγωνιστικά σχήμα σε ρομβοειδή διάταξη, με εμφανή κενά μεταξύ των γραμμών τους. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανασυντάχθηκαν στο β’ μέρος και με υπερπροσπάθεια, κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν, ενώ αν ήταν λίγο τυχεροί, θα μπορούσαν στο τέλος να κάνουν την ανατροπή, μιας και έχασαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μίτσκα και τον Καλογιάννη.
Οι Πελλιώτες από την άλλη, παρέταξαν ένα σφριγηλό και καλογυμνασμένο σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έτρεχαν  ασταμάτητα, με σαφείς προσανατολισμούς στο γήπεδο και πολύ αποτελεσματική αλληλοκάλυψη. Προηγήθηκαν στο σκορ με ένα πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι,  όμως στάθηκαν, είτε άτυχοι στην τελική προσπάθεια είτε προσέκρουαν στον αίλουρο τερματοφύλακα Μπελητάσιο των Προμάχων.

Τα γκολ:
Στο 12’ ο Ρέκος ανατρέπεται στην περιοχή των Προμάχων, ο διαιτητής σημειώνει το πέναλτι εν μέσω διαμαρτυριών και ο ίδιος παίκτης σκοράρει εκτελώντας το, γράφοντας το 0-1.
Το τελικό 1-1 πετυχαίνει στο 63' ο Gazi των Προμάχων με ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κενή εστία των φιλοξενούμενων, αφού εκμεταλλεύτηκε τραγικά λάθη της άμυνας του Μ. Αλεξάνδρου.
Από τους γηπεδούχους Προμαχιώτες διακρίθηκαν οι Άτζος, Ledi, Gazi και Μπελητάσιος
Από τους φιλοξενούμενους Πελλιώτες ξεχώρισαν οι Ντίντιλας, Βασιλάκογλου, Σιταράς και Ρέκος.
Η διαιτησία του κυρίου Βαμβακά (Κεσίσογλου – Αποστολούδας) ήταν μέτρια με λάθη εκατέρωθεν, ενώ  αμφισβητείται ο καταλογισμός του πέναλτι σε βάρος των γηπεδούχων.  

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Νάνος, Άτζος, Σατζάκης (Μεσκίνης), Halilaj (Σέλκος), Μούγιος, Ledi, Τσιμτσιρίδης, Gazi, Μίτσκας, Καλογιάννης (Σαμσούρης). Προπονητής: Δεμίρης.

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ντίντιλας, Σταυρακάκης, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Αβραάμ, Σιταράς, Μπουράκης (Κατσαμακτσής), Ρέκος, Τοπάλης (Σιαματάς), Γουστέρης, Ζούζουλας (Μπρατσούδης). Προπονητής: Μαυροβουνιώτης.




























ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Παγωτό καρότο!


Πάει ένας νεαρός σε ένα παγωτατζίδικο και ρωτάει τον υπάλληλο:

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Ακαδημίας του ΑΣ Πρόμαχοι


Παρουσία μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, του προπονητή, πολλών γονέων και φυσικά των παιδιών-ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του ΑΣ Πρόμαχοι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας στο γήπεδο "Χρήστος Τζιβάνης".
Επικράτησε θερμό οικογενειακό κλίμα, μοιράστηκαν ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι του, πήρε χρηματικό δωράκι.






































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...