Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

 ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ 318 ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...


ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ...ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ  ΚΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΔΙΠΛΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ...Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ" ΟΔΗΓΟΥΣΕ
ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ..ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΥ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ..ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ,ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ..

ΤΑ "Π.Ν." ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...










































1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...