Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ "ΚΟΥΚΟΥΡΟΥ"



Σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία του συλλόγου, έγινε μια πρώτη συνάντηση μελών και φίλων του Ορειβατικού Περιηγητικού Συλλόγου Προμάχων ''H KOYKOYΡΟΥ'' με σκοπό την επαναδραστηριοποίησή του.

Στη συνάντηση τέθηκαν οι πρωταρχικές βάσεις και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία του.

Αποφασίστηκε αρχικά η εγγραφή νέων μελών για να στελεχωθεί με όσο το δυνατόν περισσότερο έμψυχο υλικό ο σύλλογος, καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες όσον αφορά την ανακαίνιση της αίθουσας για την καλύτερη λειτουργικότητά της, ορίστηκαν οι βασικές υποχρεώσεις στα οργανωτικά μέλη, ενώ συζητήθηκαν μια σειρά δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην ανεπίσημη πρώτη αυτή συνάντηση, ακούστηκαν πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες, για να γίνουν από τον σύλλογο, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τόσο τα περιβαλλοντολογικά, όσο και τα πολιτιστικά στάσιμα δρώμενα των Προμάχων.

Απευθύνεται λοιπόν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν, μικρούς και μεγάλους, να ενσωματωθούν στις τάξεις του συλλόγου, να πηγαίνουν στα γραφεία του συλλόγου, που στεγάζονται στο κτίριο της κοινότητας Προμάχων, κάθε Τετάρτη και ώρα 21.00-22.00 για περισσότερες λεπτομέρειες.
Επίσης μπορούν να επικοινωνούν κάθε ημέρα με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Νάνο(Μητσιμπόνα) στο τηλέφωνο 693 252 7130.

Επίσης μπορούν να ενημερώνονται από το Πράσινο περίπτερο και φυσικά από τα "Προμαχιώτικα Νέα" που στηρίζουν την νέα αυτή προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις.

Ορειβατικός Περιηγητικός Σύλλογος Προμάχων ''H KOYKOYΡΟΥ''





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...