Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΠΕΛΛΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΑΝ, ΚΟΤΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΓΑ!!!


Παράξενα φαινόμενα παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στους Προμάχους...

Μετά τις κερασιές που άνθισαν, στα μέσα του φθινοπώρου http://promahi-nea.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3708.html?showComment=1349022307738#comment-c972024156367396448 , ένα άλλο περίεργο γεγονός αναστατώνει  κάτοικο του χωριού.
Οι κότες του, που εκτρέφει στην αυλή του σπιτιού του, γεννούν .....πράσινα αυγά!!!
Ναι καλά διαβάσατε.Εδώ και αρκετό καιρό οι κότες του γεννούν καθημερινά πράσινα αυγά.Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι , ότι δεν τις ταΐζει διάφορες τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά μόνο τα αποφάγια της οικογένειας και το χόρτο που υπάρχει στην αυλή του σπιτιού.
Μάλιστα όπως μας δήλωσε ο ίδιος, η "κάγκινα"(ομελέτα) που φτιάχνει από τα εν λόγω αυγά, είναι πεντανόστιμη...

Να δούμε τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας σε αυτές τις "περίεργες" εποχές που ζούμε.




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΙΣΙΚΟΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΠΕΤΡΙΝΗ ΣΤΗΛΗ 6.000 ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!



Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011).
Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς η σύσταση του πετρώματος, γεγονός που θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της περιοχής προέλευσής του, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, μια και το πέτρωμα υπάρχει σε τοποθεσίες της περιοχής και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια η στήλη, αφού συντηρηθεί, θα υποβληθεί σε εξέταση με ακτίνες Χ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα γράμματα, που μετά από τόσες χιλιετίες, είναι δύσκολη η ανάγνωσή τους, λόγω φθοράς της επιφάνειας.

«Μουδιασμένοι» οι αρχαιολόγοι

Οι υπεύθυνοι της ανασκαφής αρχαιολόγοι αποφεύγουν να δηλώσουν οτιδήποτε και όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή που μας μετέδωσε και την αρχική είδηση, είναι καταφανώς αμήχανοι και «μουδιασμένοι», γεγονός απόλυτα φυσικό αν
αναλογισθεί κάποιος τις τεράστιες ανατροπές δεδομένων που θα φέρει αυτή η συγκλονιστική πράγματι ανακάλυψη. Αν μάλιστα προκύψουν και άλλες τέτοιες στήλες, όπως πιθανολογείται, τότε οι εξελίξεις στην επιστήμη της επιγραφικής θα είναι κατακλυσμικές.

Ελληνικά γράμματα

Το πλέον εντυπωσιακό γεγονός που προκύπτει από την προσεκτική εξέταση της στήλης είναι η σαφής καταγραφή γραμμάτων του αρχαϊκού ελληνικού αλφαβήτου, όπως το αρχαϊκό Ζ που είχε περίπου την μορφή του Ι, αλλά με μεγαλύτερες την επάνω και κάτω γραμμή (βλ. φωτ.). Διακρίνεται ξεκάθαρα το Α και σειρά άλλων γραμμάτων. Παρά την φθορά της στήλης, ορισμένα γράμματα διακρίνονται σαφέστατα, σε αντίθεση με παλαιότερα ευρήματα π.χ. την πολυσυζητημένη πινακίδα του Δισπηλιού, όπου μόνον με άφθονη δόση φαντασίας μπορούν να ανακαλυφθούν «γράμματα».

Η τοποθεσία της ανασκαφής

Ο προϊστορικός οικισμός του Αρχοντικού Γιαννιτσών βρίσκεται κοντά στο σύγχρονο ομώνυμο οικισμό, ανάμεσα στην αρχαία Πέλλα και την πόλη των Γιαννιτσών. Έχει τη μορφή τούμπας-τράπεζας, ύψους περίπου 20μ. και έκταση περίπου 128 στρεμμάτων. Η ανασκαφική έρευνα στην «τούμπα» του Αρχοντικού άρχισε από το 1991 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το Αρχοντικό αποτελεί μια προνομιακή οικιστική θέση καθώς δεσπόζει στην εύφορη πεδιάδα των Γιαννιτσών. Επιπλέον ο οικισμός βρισκόταν κοντά στην ακτογραμμή του Θερμαϊκού, όπως επιβεβαιώνεται και από γεωλογικές έρευνες ειδικών επιστημόνων του Α.Π.Θ. Οι έρευνες αυτές έδειξαν ότι η ακτογραμμή πρέπει να περνούσε 6 περίπου χιλιόμετρα νότια του οικισμού. Η σπουδαιότητα της θέσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ανιχνεύεται συνεχής κατοίκηση από τη Νεολιθική Εποχή (6η χιλιετία) μέχρι την υστεροβυζαντινή περίοδο (14ος αι.).

Ραγδαίες ανατροπές

Κλείνοντας προς το παρόν αυτό το ενημερωτικό κείμενο και εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ένα είναι βέβαιο: Η εικόνα που είχε η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα για την ανακάλυψη της γραφής και την εξέλιξή της θα μεταβληθεί άρδην, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν τα ευρήματα και πολύ περισσότερο εάν προστεθούν και νέα, όπως αναμένεται.







ΠΗΓΗ...http://periergaa.blogspot.gr

"ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ".


“Μας φοβούνται και μας σκοτώνουν” του Τάσου Λειβαδίτη
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ.


Ναι αγαπημένη μου, εμείς γι’αυτά τα λίγα κι απλά πράγματα πολεμάμε.
Για να μπορούμε να’χουμε μια πόρτα, ένα άστρο, ένα σκαμνί, ένα χαρούμενο δρόμο το πρωί, ένα ήρεμο όνειρο το βράδυ.
Για να έχουμε έναν έρωτα που να μην μας τον λερώνουν, ένα τραγούδι που να μπορούμε να τραγουδάμε.
Όμως αυτοί σπάνε τις πόρτες μας, πατάνε πάνω στον έρωτά μας.
Πριν πούμε το τραγούδι μας, μας σκοτώνουν.
Μας φοβούνται και μας σκοτώνουν.
Φοβούνται τον ουρανό που κοιτάζουμε, φοβούνται το πεζούλι που ακουμπάμε, φοβούνται το αδράχτι της μητέρας μας και το αλφαβητάρι του παιδιού μας, φοβούνται τα χέρια σου που ξέρουν να αγκαλιάζουν τόσο τρυφερά και να μοχθούν αντρίκια.
Φοβούνται τα λόγια που λέμε οι δυο μας με φωνή χαμηλωμένη, φοβούνται τα λόγια που θα λέμε αύριο όλοι μαζί.
Μας φοβούνται, αγάπη μου, και όταν μας σκοτώνουν νεκρούς μας φοβούνται πιο πολύ.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ.


Ψίθυροι και Κραυγές

Ένας Ινδός δάσκαλος πήγε μια μέρα στον ποταμό Γάγγη για να κάνει μπάνιο με τους μαθητές του. 
Εκεί στις όχθες του ποταμού είδαν τα μέλη μιας οικογένειας να μαλώνουν μεταξύ τους και να φωνάζουν με θυμό ο ένας στον άλλον. 
Ο δάσκαλος γύρισε στους μαθητές του χαμογελώντας και ρώτησε: 
"Γιατί οι άνθρωποι φωνάζουν ο ένας στον άλλον;"

Οι μαθητές σκέφτηκαν για λίγο. Ένας από αυτούς είπε: 

Μήπως φωνάζουν επειδή χάνουν τη γαλήνη τους;

Είναι αλήθεια είπε ο δάσκαλος αλλά γιατί να φωνάξεις όταν ο άλλος στέκεται πλάι σου; Θα μπορούσες να του πεις αυτό που θέλεις με ήπιο τόνο.

Οι μαθητές έδωσαν διάφορες απαντήσεις αλλά καμιά αρκετά ικανοποιητική. Αφού όλοι παραιτήθηκαν από την ερώτηση, τελικά ο δάσκαλος εξήγησε:

Όταν δυο άνθρωποι είναι θυμωμένοι μεταξύ τους, οι καρδιές τους απέχουν πολύ. Για να καλύψουν την απόσταση, πρέπει να φωνάξουν για να μπορέσουν να ακούσουν ο ένας τον άλλον. Όσο περισσότερο θυμωμένοι είναι, τόσο περισσότερο χρειάζεται να φωνάξουν για να καλύψουν τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Έχετε ποτέ σκεφτεί τι συμβαίνει όταν δυο άνθρωποι ερωτεύονται; Δε φωνάζουν ο ένας στον άλλο αλλά μιλάνε γλυκά. Γιατί αυτό; Επειδή οι καρδιές τους έχουν πλησιάσει. Η απόσταση μεταξύ τους είναι πολύ μικρή ή δεν υπάρχει πια.


Και ο δάσκαλος συνέχισε: Όταν η αγάπη μεταξύ τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, τι συμβαίνει;

Οι μαθητές παρέμειναν σιωπηλοί.

Σταματάνε να μιλούνε ακόμη και απαλά. Απλώς ψιθυρίζουν καθώς μέσα από την αγάπη τους πλησιάζουν πολύ κοντά. Τελικά δεν είναι ανάγκη ούτε να ψιθυρίζουν, απλώς κοιτάζουν ο ένας τον άλλον και ολόκληρος ο κόσμος της έκφρασης περικλείεται σ’ αυτό το κοίταγμα. Αυτό είναι όλο. Οι δυο ψυχές ενώνονται μέσα από την αγάπη τους. Μια απόλυτα σεβάσμια, σιωπηλή επικοινωνία, πολύ ανανεωτική, πολύ ξεκάθαρη.


Κοίταξε τους μαθητές και συνέχισε: 

Έτσι όταν μαλώνετε, να γνωρίζετε ότι οι καρδιές σας μπορεί να απομακρυνθούν. Μην αφήσετε τις καρδιές σας να αποκτήσουν απόσταση μεταξύ τους, μη λέτε λέξεις που μπορεί να σας απομακρύνουν ακόμη περισσότερο, διαφορετικά θα έλθει μια μέρα που η απόσταση θα γίνει τόσο μεγάλη που δε θα μπορείτε να βρείτε το δρόμο της επιστροφής
Ακόμη θα απομακρύνετε τον εαυτό σας από την αλήθεια, κι από τον μυστικό Φίλο κι Εραστή, τον Ένα που συνεχώς ψιθυρίζει στην καρδιά σας μονάχα λόγια αγάπης κι αγνότητας. 
Κρατήστε τις καρδιές σας κοντά κάθε στιγμή ώστε να ακούσετε τους ψιθύρους του Θεού και μέσα από αυτούς θα είστε ικανοί να ακούσετε τον ψίθυρο κάθε καρδιάς.


Ξάνθη Φιλοσοφείν - Φιλοσοφικό Καφενείο






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ MONSANTO.


Καιρός ήταν: Εμπάργκο της Ρωσίας στη Monsanto
Η Ρωσία και επίσημα απαγόρευσε τις εισαγωγές προϊόντων και πιο ειδικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που παράγει η εταιρεία Monsanto ύστερα από τη δημοσιοποίηση ερευνών Γάλλων ερευνητών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση όγκων όταν δοκιμάστηκε σε ινδικά χοιρίδια.

Η οργάνωση προστασίας καταναλωτών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις εισαγωγές της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως το ινστιτούτο διατροφής θα προχωρήσει σε άμεση εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας των Γάλλων επιστημόνων.

Το ρωσικό εμπάργκο στα προϊόντα της Monsanto αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της εταιρείας η οποία προσπαθεί να αποδείξει ότι τα προϊόντα της δε διαφέρουν σε τίποτα από τα φυσικά παραγόμενα., χωρίς να πείθει κανένα πάντως.

Μάλιστα κατηγόρησε τη γαλλική ερευνητική ομάδα ότι η μελέτη της δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία καθώς, όπως ισχυρίζεται η Monsanto, δεν χρησιμοποίησε αρκετά πειραματόζωα για τις έρευνές της ενώ αυτές διήρκεσαν λίγο χρόνο, κάτι το απόλυτα αναληθές καθώς οι δικές της έρευνες επάνω σε ζώα διαρκούν μόλις 90 ημέρες ενώ η γαλλική ομάδα πραγματοποίησε τη δική της έρευνα σε διάστημα 2 ετών.

Υπάρχουν και άλλα όμως δυσάρεστα νέα για την σχεδόν εγκληματική αυτή εταιρεία. Η Γαλλία πρόκειται να ζητήσει πανευρωπαϊκή απαγόρευση για τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα της, εάν η εθνική της υπηρεσία υγείας επιβεβαιώσει τα ευρήματα της γαλλικής ερευνητικής ομάδας.


ΠΗΓΗ...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑ.



Ξεχάστε όλες τις κακοήθειες και τις συνωμοσιολογικές θεωρίες σχετικά με την επίσκεψη της φράου Μέρκελ στην Ελλάδα.
Ότι, δηλαδή, έρχεται για να επιθεωρήσει την αποικία της ή ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποδείξει ότι η Γερμανία θα κρατήσει πάση θυσία (του ελληνικού λαού) την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό.

Ευτυχώς που έχετε το Γελωτοποιό, τον μοναδικό αδέσμευτο και ανεξάρτητο πολιτικό αναλυτή, για να σας φανερώνει την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι πάντα πιο απλή απ’ όσο φανταζόμαστε:

Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να βρει γκόμενο.

Όχι κάποιον σταθερό δεσμό, προς θεού! Παντρεμένη γυναίκα είναι και έχει περάσει την εμμηνόπαυση εδώ και καιρό.
Απλά θέλει να πηδηχτεί.

Με τον άντρα της έχει βαρεθεί, αφού –ως γνήσιος Γερμανός και σύζυγος- βλέπει το σεξ ως υποχρέωση και η Μέρκελ δεν τον αφήνει να το φανταστεί αλλιώς.
Κάθε τρίτη πανσέληνο η Αντζελίνα λέει στο σύζυγο της: «Σήμερα κάνουμε σεξ».
«Είναι διαταγή αυτό;» ρωτάει εκείνος κάθε φορά.
Η Μέρκελ απλώς νεύει καταφατικά, πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα, και με ανοικτά τα φώτα εκτελούν μια υπηρεσιακή συνουσία.

Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει μια γυναίκα έτσι; Κάποιες στιγμές χρειάζεται αυτό το κάτι παραπάνω που θα την εξιτάρει, που θα την απογειώσει, που θα την στείλει στα αστέρια, που θα την κάνει να νιώσει γυναίκα ξανά.

Ξέρω ότι οι πιο σκεπτικιστές από εσάς θα σκεφτούν: «Και γιατί έρχεται στην Ελλάδα για να πηδηχτεί; Γιατί δεν πηγαίνει κάπου αλλού; Στην Αφρική ή στην Ινδονησία;»

Γιατί η Μέρκελ -όπως και όλες οι γυναίκες- γνωρίζει καλά ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές του κόσμου.

Που οφείλεται αυτό;
Σίγουρα όχι στο μέγεθος του πέους τους, αφού οι στατιστικές έρευνες δείχνουν ότι (κατά μέσο όρο) η μαύρη φυλή έχει το μεγαλύτερο πέος –και η κίτρινη το μικρότερο.
Οι Έλληνες είναι κάπου στο μέσο. Μέτρον άριστον;

Όχι, δεν είναι το πέος που κάνει τους Έλληνες να παίρνουν βραβεία αριστείας (αίεν αριστεύειν) στο σεξ.
Ούτε ο ρομαντισμός, γιατί τότε η Μέρκελ θα πήγαινε να πηδηχτεί στη Γαλλία, υπό τους ήχους του ακκορντεόν και του σεληνόφωτος στο Σηκουάνα, ενώ ο εραστής της θα της ψιθύριζε γαλλικά στο αυτί.

Οι Έλληνες έχουν τα τρία γράμματα που τους κάνουν ακαταμάχητους στο σεξ: Φ.Φ.Π.

1ον) Φιλότιμο.
Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή η έννοια υπάρχει μόνο στην ελληνική γλώσσα και νοοτροπία. Στο σεξ, ειδικά, έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Όταν ο Έλληνας κάνει σεξ (ειδικά με τουρίστρια) νιώθει να βαστάει στους ώμους του, ή στο πέος του, όλη την ιστορία του έθνους του.

Όχι μόνο τον πατέρα του που βασανίστηκε στη δικτατορία, υποδέχτηκε μετά βαΐων τον Καραμανλή και δεν έχασε ούτε μια προεκλογική συγκέντρωση του Αντρέα.
Όχι μόνο τον παππού του που ξεβράκωσε τον Ντούτσε.
Όχι μόνο τον προπάππου του που πολέμησε στους Βαλκανικούς και κόντεψε να φτάσει ως την Κόκκινη Μηλιά.

Όχι, όταν ο Έλληνας κάνει σεξ έχει στο μυαλό του το Μακρυγιάννη, τον Παλαιολόγο, το Βουλγαροκτόνο, το Μέγα Αλέξανδρο, τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, τους 300 του Λεωνίδα... Ακόμα και τον Αχιλλέα...

Όταν ο Έλληνας κάνει σεξ σκέφτεται: «Δε θα σας προδώσω. Θα φανώ αντάξιος των αγώνων σας.»

2ον) Φαντασία
Ο Έλληνας εραστής είναι φανταστικός σ’ αυτό που κάνει, γιατί έχει πλεόνασμα φαντασίας.
Για να καταφέρεις να επιβιώσεις σε αυτόν τον τόπο, όπου τίποτα δε λειτουργεί και τίποτα δε δουλεύει, πρέπει να εφευρίσκεις λύσεις.
Δουλεύεις πάντα με έλλειμμα υλικών –σε ό,τι κι αν κάνεις- και απροσδόκητα προβλήματα παρουσιάζονται κάθε τρεις και λίγο. Αν δεν είσαι εφευρετικός, πεθαίνεις.
Ο Έλληνας, ο νεοέλληνας, δεν είναι επιστήμονας. Είναι μάστορας. Με ένα κομματάκι σύρμα μπορεί να επιδιορθώσει τα πάντα.

Έτσι κάνει και με τις γυναίκες. Δεν λειτουργεί “by the book”, ακολουθώντας κανόνες και οδηγίες χρήσης.
Σαν σεξουαλικός Μαγκάιβερ μπορεί να φτιάξει με ένα μεσαίου μεγέθους πέος, ένα αγύμναστο σώμα (συν ένα πακέτο τσιγάρα) και ένα συνηθισμένο πρόσωπο μια ερωτική ατομική βόμβα, που θα στείλει την παρτενέρ του στην ανυπαρξία πολλές φορές την ίδια νύχτα.

3ον) Προσαρμοστικότητα
Ο Έλληνας είναι η κατσαρίδα της Ευρώπης. Προσαρμόζεται άψογα και αδιαμαρτύρητα σε κάθε νέα κατάσταση.
Τι να πάθει ο Έλληνας από λίγη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας; Αφού η πρώτη βουλή που έφτιαξε ήταν ήδη εκχωρημένη (Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι).
Δεν τον πειράζει τον Έλληνα η πείνα, οι φόροι, η δήμευση περιουσίας. Μπορεί να ζήσει τρώγοντας κι απ’ τους κάδους. Εδώ ολόκληρη Κατοχή άντεξε –και ας μην πούμε για τα 400 χρόνια.

Έτσι προσαρμοστικός είναι ο Έλληνας και στο σεξ. Δεν το πηγαίνει τυφλοσούρτη. Εξετάζει την κάθε ερωμένη και χρησιμοποιεί πάντα το κατάλληλο εργαλείο.
Τι είναι η παρτενέρ; Κλειτοριδική, κολπική, ανοργασμικιά, της αρέσουν τα σαδομαζοχιστικά, της αρέσουν τα ρομαντικά, ντρέπεται για τα παχάκια της, θέλει να δείχνει το τέλειο σώμα της, θέλει βρομόλογα, θέλει γλύκες...
Ο Έλληνας ξέρει πως να ικανοποιήσει την κάθε γυναίκα.

Αλλά σας προειδοποιώ: Δεν πρέπει να αφήσουμε την ερωτική ικανοποίηση της φράου Μέρκελ στο Σαμαρά, γιατί τότε θα γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως.
Ας βρεθεί ένα παλικάρι, ένας Έλληνας, ένας χριστιανός, να της χαρίσει μερικούς πολλαπλούς οργασμούς και να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι το κύριο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας είναι το σεξ.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν όλοι την κυρία Μέρκελ έτσι όπως της αξίζει: Αριστοφανικά. Με το πέος στο χέρι (οι κυρίες μπορείτε να κρατάτε έναν δονητή).

(Αλλά προσοχή! Όπως θα κρατάτε το πουλί σας στο χέρι μην αρχίσετε να αυνανίζεστε. Φτάνει πια με τη μαλακία σ’ αυτή τη χώρα, κοντεύουμε να τυφλωθούμε όλοι.)



Sanejoker




http://www.ramnousia.com
ΠΗΓΗ...

Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ SMARTPHONES ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Magnify Image
Ύστερα από εφτά χρόνια έρευνας
Η ερευνητική ομάδα της σκωτσέζικης Sofant Technologies, υπόσχεται να βάλει τέλος στο «κακό σήμα», καθώς ύστερα από εφτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσίασε τη μικρότερη κεραία στον κόσμο, η οποία θα υποστηρίζεται από τα μελλοντικά smartphones και tablets. Σύμφωνα με τοTechWeek η απόδοση του νέου προϊόντος στα δίκτυα τέταρτης γενιάς 4G LTE χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική.

H λειτουργία του «έξυπνου συστήματος», βασίζεται σε μία ηλεκτρομηχανική μονάδα (RF-MEMS), η οποία κατευθύνει μία κεραία με τη χρήση ειδικού λογισμικού που ανέπτυξε η εταιρεία. Με αυτό τον τρόπο η ισχύς του σήματος διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ενώ η αυτονομία της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη.

Magnify Image

Σύμφωνα με τον CEO της Sofant, Sergio Tansini, «ο σχεδιασμός της κεραίας δεν ακολούθησε σε εξέλιξη τους υπόλοιπους τομείς της τεχνολογίας των smartphones. Τα νέα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως LTE και 4G, έφεραν μαζί τους μεγαλύτερες απαιτήσεις για τις σημερινές κεραίες, με επιπτώσεις στην απόδοση των smartphones και την εμπειρία που βιώνει ο χρήστης».
Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες smartphones και tablets και δεν αποκλείεται να δούμε τα πρώτα δείγματα σε πέντε μήνες.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 1,3 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ

15
Ιατρικό υλικό, συνολικής αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, διαθέτει η Διεθνής Οργάνωση Ορθοδόξων Χριστιανικών Φιλανθρωπιών (International Orthodox Christian Charities) στην Ελλάδα.

Την κάλυψη των εξόδων της αποστολής ενός μεγάλου κοντέινερ, με το οποίο μεταφέρονται στην Ελλάδα ιατρικές προμήθειες και χειρουργικό υλικό, αξίας άνω των 650.000 δολαρίων, ανέλαβαν η ΑΧΕΠΑ, σε συνεργασία με την Παγκρητική Ένωση Αμερικής, σύμφωνα με την ελληνική υπηρεσία της «Φωνής της Αμερικής». Το πρόσθετο αυτό κοντέινερ, που διασφαλίστηκε χάρη στην ομογενειακή δωρεά, θα διανεμηθεί σε τρία δημόσια νοσοκομεία της πρωτεύουσας: στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐας Κυριακού και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πεντέλης.

«Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που αποβλέπει στο να συγκεντρωθεί περισσότερη βοήθεια για τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα. Κάθε δωρεά, όσο μικρή και να είναι, βοηθά στην εκπλήρωση του έργου μας αυτού», τονίζει ο ύπατος πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ, Γιάννης Γκροσομανίδης. 




ΠΗΓΗ...defencenet.gr

ΧΑΣΑΠΗ ΓΕΡΜΑΝΕ !!! ΓΡΑΜΜΑΤΑ.


Από ό,τι φαίνεται η πρώτη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα, δεν είναι σε θέση να διακρίνει καν, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο από το αεροδρόμιο της Αθήνας ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’΄.


«Η καγκελάριος θα προσγειωθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Αθήνας ‘Ευάγγελος Βενιζέλος’» γράφει η εφημερίδα παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της επίσκεψης της καγκελάριου...

Υπενθυμίζουμε ότι η Bild ήταν η πρώτη γερμανική εφημερίδα που έσπευσε να εκφράσει τις επιφυλάξεις και τις αμφιβολίες της ως προς το κατά πόσο «ασφαλής» θα είναι η καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Προφανώς οι συντάκτες της Bild είναι πολύ απασχολημένοι με το να τρομοκρατούν τους αναγνώστες τους με κακόβουλα δημοσιεύματα για να googlάρουν έστω το όνομα του αεροδρομίου της Αθήνας...





ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ.


Ο Ιάπωνας Σίνγια Γιαμανάκα και ο Βρετανός Τζον Γκέρντον βραβεύονται με το Νομπέλ Ιατρικής 2012 για την έρευνά τους στον τομέα του πυρηνικού αναπρογραμματισμού, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή Νόμπελ.
Πρόκειται για μία τεχνική που επιτρέπει την μετατροπή των ενηλίκων κυττάρων σε βλαστοκύτταρα, ικανά να σχηματίσουν κάθε είδους ιστού του ανθρωπίνου σώματος.



ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ.


Έλληνας καθηγητής επιχορηγείται με διεθνές βραβείο

Για να ερευνήσει αν υπήρξε ποτέ αρχή στο χρόνο και το χώρο

Ένας ακόμη Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο καθηγητής μαθηματικής φυσικής Κώστας Σκεντέρης του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον στη Βρετανία, είναι ένας από τους 20 διακεκριμένους ερευνητές απ’ όλο τον κόσμο (και ένας από τους μόνο δύο Ευρωπαίους) που ανακοινώθηκε ότι θα βραβευθεί και θα επιχορηγηθεί με 175.000 δολάρια στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «Νέα Σύνορα στην Αστρολογία και την Κοσμολογία».

Τα εν λόγω βραβεία - επιχορηγήσεις (θα απονεμηθούν στις 12 και 13 Οκτωβρίου στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ) δίνονται, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Σικάγο, από το Ίδρυμα Τέμπλετον προς τιμή του ιδρυτή του, του μακαρίτη φιλάνθρωπου Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου επενδυτή Σερ Τζον Τέμπλετον. Το Ίδρυμα - με αδρή χρηματοδότηση - ενισχύει κάθε είδους επιστήμονες για να εξερευνήσουν θεμελιώδη κοσμικά ερωτήματα, με έμφαση στην πνευματική διάστασή τους.

Ο Κώστας Σκεντέρης ανέλαβε, μαζί μ’ άλλους κορυφαίους επιστήμονες που θα εργαστούν ανεξάρτητα, να απαντήσει το ερώτημα «ποια ήταν η πρωταρχική κατάσταση στο σύμπαν» και, συνεπώς, «αν υπήρξε ποτέ αρχή στο χρόνο και το χώρο». Την επόμενη διετία, μαζί με τη συνεργάτιδά του επίκουρη καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον Μαρίκα Τέηλορ, σκοπεύουν να αναπτύξουν μια «ολογραφική θεωρία» για το αρχέγονο σύμπαν.

Όπως δήλωσε ο Έλληνας επιστήμονας, «υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία ότι το σύμπαν επεκτάθηκε από μια υπερβολικά καυτή και πυκνή αρχική κατάσταση. Η θεωρία βαρύτητας του Αϊνστάιν εξηγεί πολύ καλά το σύμπαν αφότου είχε γίνει πια αρκετά μεγάλο, όμως δεν ξέρουμε τι συνέβη προηγουμένως».

Ο Κώστας Σκεντέρης, αναφέρει το ΑΜΠΕ, αναπτύσσει μια νέα θεωρία που βασίζεται σε μια ριζοσπαστική ιδέα σχετικά με την κβαντική βαρύτητα, που αποκαλείται «ολογραφία». Όπως λέει, «σύμφωνα με την ολογραφία, πιστεύουμε ότι, σε ένα θεμελιώδες επίπεδο, το σύμπαν έχει μια λιγότερη διάσταση απ’ αυτές που αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινή ζωή και η οποία διέπεται από νόμους παρόμοιους με τον ηλεκτρομαγνητισμό. Η ιδέα αυτή μοιάζει μ’ εκείνη των κοινών ολογραμμάτων, στα οποία μια τρισδιάστατη εικόνα κωδικοποιείται σε μια επιφάνεια δύο διαστάσεων, όπως π.χ. ένα ολόγραμμα σε μια πιστωτική κάρτα. Όμως, εν προκειμένω, είναι ολόκληρο το σύμπαν που κωδικοποιείται με τέτοιο τρόπο».

Ο Κώστας Σκεντέρης πήρε το πτυχίο της Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1991 και, στη συνέχεια, το διδακτορικό του στη θεωρητική σωματιδιακή φυσική από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (SUNY) το 1996. Ακολούθως υπήρξε ερευνητής στο Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής στη Λουβέν του Βελγίου, στο Ινστιτούτο Σπινόζα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και στο Τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, όπου και διετέλεσε βοηθός καθηγητής (2001-2003). Έπειτα υπήρξε καθηγητής στα Ινστιτούτα Θεωρητικής Φυσικής και Μαθηματικών του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ στην Ολλανδία (2003-2012) και από φέτος είναι πλέον καθηγητής στη Σχολή Μαθηματικών του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον.



ΑΡΣΗ...ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.


Άρση... γουρουνιών στην Κίνα

Φωτογραφίες από φεστιβάλ με στόχο την προώθηση της άσκησης

Κανονικά τα γουρούνια δεν πετάνε αλλά τα άτυχα γουρούνια στις φωτογραφίες που ακολουθούν βρέθηκαν στον… αέρα, γιατί αποτέλεσαν μέρος μιας δοκιμασίας για πολύ δυνατούς άνδρες, στην Κίνα. 

Οι «αρσιβαρίστες» που σήκωναν αντί για μπάρα τα… γουρουνάκια, συμμετείχαν στη δοκιμασία «Hercules»- Ηρακλής. 

Με ένα γουρούνι σε κάθε χέρι- το καθένα ζυγίζει περίπου 45 κιλά- οι συμμετέχοντες καλούνται να διανύσουν στον μικρότερο δυνατό χρόνο απόσταση 30 μέτρων. 

Η «άρση γουρουνιών» είναι μία μόνο από τις δοκιμασίες του National Fitness Festival που πρωτοδιοργανώθηκε το 2009 με στόχο την προώθηση της άσκησης στην περιοχή. 

Τώρα, για ποιο λόγο η δοκιμασία προβλέπει την άρση ζωντανών γουρουνιών, που σίγουρα δεν περνούν και πολύ ωραία στο Φεστιβάλ, είναι ένα ερώτημα που θα παραμείνει αναπάντητο. 

Δείτε τις φωτογραφίες 









 





ΟΙΚΟΣ "ΕΠΟΧΗΣ" ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ...ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ.


Οι ποδοσφαιριστές του Βουκεφάλα Λάρισας, μιας άσημης ερασιτεχνικής ομάδας της επαρχίας, βγήκαν στην προπόνηση φορώντας φανέλες με χορηγό έναν οίκο ανοχής: το θρυλικό στον θεσσαλικό κάμπο «σπίτι» της κυρίας Σούλας, όπως ονομάζεται η ιδιοκτήτριά του.
 
Οι φανέλες ήταν χρώματος ροζ, σαν κι αυτές που φορά καμιά φορά στους εκτός έδρας αγώνες η Μπαρτσελόνα, όμως στο στήθος, κάτω από το έμβλημα της ομάδας, υπήρχε το λογότυπο του «σπιτιού»: «Οίκος εποχής Σούλα» έγραφε (και όχι «ανοχής»).

Οι παίκτες δέχθηκαν τη χορηγία με ενθουσιασμό, καθώς, όπως λένε, χωρίς αυτήν η ομάδα δεν θα έβρισκε χρήματα για να συμμετάσχει στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα. Στην προπόνηση αστειεύονταν, λέγοντας ότι θα σκοράρουν στο εξής «με τον ρυθμό ερωτικού παρτενέρ σε ταινία πορνό», ενώ όταν χάνουν, θα έχουν τη δικαιολογία ότι η ομάδα τους είναι απλώς... ένας οίκος ανοχής ή ενοχής. Και στην τοπική Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα στα μέσα ενημέρωσης και στο Διαδίκτυο, πρόκειται να γίνει έκτακτη συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να κριθεί αν η ροζ χορηγία στη φανέλα του Βουκεφάλα «προσβάλλει το αθλητικό ιδεώδες» ή όχι.

 
Στον καιρό της κρίσης, μια επαρχιακή ομάδα της Λάρισας τύπωσε στη φανέλα της τη χορηγία ενός οίκου ανοχής. Και προπονείται για τον πρώτη αγώνα με τις νέες φανέλες στον τοπικό πρωτάθλημα.
 
«Είναι μια απολύτως νόμιμη χορηγία από μία σύγχρονη επιχείρηση, που πληρώνει φόρους, κόβει αποδείξεις και δεν χρωστά σε κανέναν. Ανέλαβα την ομάδα πριν από τρία χρόνια κι έχω βάλει από την τσέπη μου 15.000 ευρώ. Δεν είχαμε καμία βοήθεια από την ΕΠΟ ή τον ΟΠΑΠ και επιπλέον, λόγω κρίσης, καμία εταιρεία δεν μας έδινε χορηγία ή διαφήμιση» λέει ο 29χρονος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ματζιόλας.


Οι άνθρωποι του Βουκεφάλα στη Λάρισα θεωρούν υποκριτικές τις ενστάσεις όσων θέτουν ζήτημα προσβολής του αθλητικού ιδεώδους από τη χορηγία της Σούλας. Ο σχετικός κανονισμός θεωρητικά απαγορεύει την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ και τον τζόγο. «Κρατικές επιχορηγήσεις, όμως, δίνονται σε προέδρους ομάδων που είναι υπόδικοι. Χορηγοί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εταιρείες αλκοολούχων ποτών και στο ελληνικό πρωτάθλημα μία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών» σημειώνουν οι παίχτες της ομάδας Γιάννης Γκρέτσης και Γιώργος Νεράντζης.
 
Στον Βουκεφάλα Λάρισας ετοιμάζονται να φορέσουν τις νέες φανέλες στην επόμενη αγωνιστική με την τοπική ομάδα της Δάφνης Γλαύκης, σήμερα στις 7 Οκτωβρίου. Σκέφτονται μάλιστα να τυπώσουν ημερολόγιο με φωτογραφίες των κοριτσιών που δουλεύουν στο «σπίτι» της Σούλας, ακόμη και να κλείσουν φιλικό αγώνα με τον Παλιόπυργο Τρικάλων, την άλλη ομάδα της επαρχίας που,  εξασφάλισε χορηγία από ένα γραφείο κηδειών κι έβαψε μαύρες τις φανέλες.

 
Στην «ποδοσφαιρομάνα» Λάρισα, που βγάζει για δεκαετίες ταλέντα από τα 120 ερασιτεχνικά σωματεία του νομού και παθιάζεται με τη θρυλική ΑΕΛ, τη μοναδική ομάδα της επαρχίας που κατέκτησε το εθνικό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, το διασκεδάζουν πολύ με την ιστορία της Σούλας. Στη Λάρισα, όπως σε ολόκληρη την επαρχία, το ποδόσφαιρο και το σεξ δεν έχουν μικρή σημασία. Το 1988 μια υπόθεση ντοπαρίσματος ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και το ενδεχόμενο υποβιβασμού της έκοψε την Ελλάδα στα δύο, Λαρισαίοι έκλεισαν την Εθνική Οδό για μία εβδομάδα, έκαιγαν λάστιχα από τρακτέρ γεμίζοντας καπνισμένη αγανάκτηση τον θεσσαλικό κάμπο
 
 

Πηγή Φωτογραφίων: EUROKINISSI




ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

ΕΔΕΣΣΑ: Η ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.


Ξεχάστε τα πρόστιμα! Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού εφηύρε νέο τρόπο για να τιμωρεί του ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέτοντας τον –μάλιστα- άμεσα και σε εφαρμογή!


Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης οι διοικούντες άφησαν τους παίκτες να γυρίσουν με τα πόδια από το Ριζάρι μετά από το παιχνίδι με τον Ορφέα σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Πέλλας στο οποίο γνώρισαν βαριά ήττα με 6-2. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες είχαν μεταφερθεί από την Έδεσσα στο γειτονικό, Ριζάρι με τα αυτοκίνητα των μελών της διοίκησης της ομάδας. Η εξέλιξη του αγώνα όμως δεν ήταν αυτή που ήθελαν όλοι. 

Το τελικό 6-2 προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των μελών της διοίκησης που για να… τιμωρήσει τους παίκτες έφυγαν από το γήπεδο πριν τέλος της αναμέτρησης αφήνοντας τους παίκτες να κάνουν πορεία για να επιστρέψουν στην Έδεσσα. Η απόσταση από το Ριζάρι στην Έδεσσα; Κάτι περισσότερο από επτά χιλιόμετρα σε μια διαδρομή γνωστή για την ανηφόρα της…




ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

  Σας προσκαλούμε να έλθετε στη συνεδρίαση  της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου  Αλμωπίας, ,  που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  και  στην αίθουσα  συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου, την  10η   του  μηνός  Οκτωβρίου   έτους  2012, ημέρα Τετάρτη  και ώρα   19:00  (7:00μ.μ.),  για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:



1)    Κυκλοφοριακή  ρύθμιση στο κέντρο της πόλης  της Αριδαίας επί προτάσεως  της Δημοτικής Αρχής.

2)    Δημιουργία  δικτύου  Αλμωπίας για τη κοινωνική συνοχή.




Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
       ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

                 
                            
                                         ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                                       ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΛΜΩΠΙΑΣ

                   

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...