Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΤΗΝΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.

Το φερόμενο ως απρόσβλητο αυτοκίνητο του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, αποκαλούμενο και ως...

«το κτήνος» (the beast) ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ για τον πιο απίστευτο λόγο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, το πρόβλημα ήταν ότιείχαν γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου με ντίζελ, ενώ προφανώς παίρνει βενζίνη! Και να σκεφτεί κανείς ότι το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε αεροπορικώς για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, λόγω των πολυάριθμων τεχνολογιών στον τομέα της ασφάλειας που ενσωματώνει!

Το καλό είναι ότι το περιστατικό συνέβη δύο ώρες πριν την άφιξη του Ομπάμα στο Ισραήλ! Θα γελούσε όλη η υφήλιος εάν επέβαινε στο αυτοκίνητο… με την εξαίρεση των μυστικών υπηρεσιών των δυο χωρών που θα ζούσαν τον χειρότερο εφιάλτη στην Ιστορία τους!





ΠΗΓΗ...http://periergaa.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...