Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Αλλάζει το Facebook για να μοιάζει με... εφημερίδα

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προχωρά σε μερικό... λίφτινγκ προκειμένου να μοιάζει όλο και περισσότερο με εφημερίδα, σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today.

Συγκεκριμένα, το News Feed του δικτύου αποκτά εργαλεία εναλλαγής, ανάλογα με εκείνο που διαθέτουν οι ιστοσελίδες εφημερίδων, προκειμένου ο αναγνώστης να περιηγηθεί από μια κατηγορία ειδήσεων, για παράδειγμα τα αθλητικά, σε μια άλλη, όπως η οικονομία.

Με τη νέα εμφάνιση του News Feed, το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να αναζητήσουν όλες τις κοινοποιήσεις των φίλων τους σε χρονολογική σειρά, να πληροφορηθούν για τις γνωστοποιήσεις διάσημων καλλιτεχνών - αλλά και για τα μέρη όπου εμφανίζονται, καθώς επίσης και να παίξουν διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.

Παράλληλα, η νέα κεντρική σελίδα του Facebook διαθέτει μεγαλύτερες φωτογραφίες, ενώ και τα βίντεο είναι «πλουσιότερα» στο προφίλ του κάθε χρήστη.

«Υπάρχει χώρος στον κόσμο για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την προσωπική του εφημερίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις αλλαγές ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.



ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...