Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: « Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ».



Την έντονη διαμαρτυρία του, προς τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ, εξέφρασε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Σύμφωνα με το Βουλευτή, η φημολογούμενη πληροφορία ότι, υπάρχει πρόταση να μην αποζημιωθεί η ζημιά που προκλήθηκε στις παραγωγές από τη χαλαζόπτωση της προηγούμενης βδομάδας, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του αγροτικού κόσμου του Νομού Πέλλας.
Ο κ. Σταμενίτης τόνισε στους Διοικούντες της Υπηρεσίας, με τους οποίους συναντήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ότι, αναμφισβήτητα η ζημιά είναι καταστροφική και γι’ αυτό το λόγο η εκτίμηση δεν πρέπει  να γίνει αβίαστα και πρόχειρα, και βάση της υποκειμενικότητας του κάθε εκτιμητή. Σημείωσε ότι, αρκετοί παραγωγοί κινδυνεύουν να χάσουν το σύνολο της παράγωγης τους και να καταστραφούν οικονομικά.
Επίσης, δεσμεύτηκε για την ανάληψη πρωτοβουλίας με σκοπό να κινηθούν όλες οι απαιτούμενες θεσμικές διαδικασίες για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Ο κ. Σταμενίτης, που το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές Αγίου Γεωργίου, Λιπαρού, Αμπελιών και Προφήτη δήλωσε ότι: « Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα και όλες οι ενέργειες, εκ μέρους της Πολιτείας, που αφορούν τη δημόσια ζωή, θα πρέπει να γίνονται προσεκτικά και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών.  Σήμερα που η χώρα έχει ανάγκη από έναν ισχυρό και παραγωγικό πρωτογενή τομέα, ο αγροτικός κόσμος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την έμπρακτη υποστήριξη μας. Έχει εκφραστεί κατ’ επανάληψη τόσο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όσο και από το σύνολο της ηγεσίας του ΥΠAΑΤ, ότι ο αγροτικός τομέας πρέπει και μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της προσπάθειας που γίνεται για την έξοδο από την κρίση και ανάκαμψη της οικονομίας. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να παρατηρούνται φαινόμενα σαν αυτά, που θέτουν εμπόδια στις προσπάθειες μας και αποδυναμώνουν τους Έλληνες παραγωγούς».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...