Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χρησιμοποιήθηκαν στη Συρία πυρηνικά όπλα τον Μάιο του 2013;

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν πυρηνικό όπλο στην επίθεση τους στη Συρία της 4 και 5 Μαίου 2013 κοντά στην Δαμασκό ως αντίποινα για την βύθιση ενός υποβρυχίου τους τύπου DOLPHIN γερμανικής κατασκευής που ήταν εφοδιασμένο με πυρηνικά όπλα από συριακή τορπίλλη την 2.30 πμ της 2 Μαίου 2013, ενώ βρισκόταν σε βάθος 150 μέτρων.


Προσέξτε το μανιτάρι και τους κεραυνούς που δείχνουν ότι το σύννεφο που προέκυψε από την έκρηξη ήταν έντονα ηλεκτρισμένο, καθώς περιείχε ραδιενέργεια.


Καταλάβατε τώρα γιατί από τότε συρρέουν στην περιοχή δυνάμεις από την Ρωσία και την Αμερική;

H είδηση για το φορτίο του υποβρυχίου, αν αληθεύει, ενδέχεται να σημαίνει ότι οι Σύριοι μπορεί να κατέχουν ήδη και αυτοί πυρηνικά όπλα ισραηλινής προέλευσης...από το βυθισμένο υποβρύχιο.
Η είδηση μπορεί πάντως να επιβεβαιωθεί ή να διαψευσθεί εύκολα.

Η ραδιενεργός μόλυνση από ουράνιο έχει χρόνο ημιζωής περίπου 20 ημέρες, που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ίχνη της ακόμα και σήμερα..ενδεχομένως και στην Ελλάδα ή την Κύπρο.

Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε κανένας από τα μέσα ενημέρωσης;

To υποβρύχιο πιθανόν να ήταν το 5ο σε σειρα με την ονομασία Rahav που ήταν παραδοτέο το 2013.

Σύμφωνα με την είδηση κοντά στο βυθισμένο υποβρύχιο ταξίδευε σκάφος του γερμανικού ναυτικού, διευκολύνοντας έτσι αθέλητα τους Σύρους να το εντοπίσουν και να το βυθίσουν κατά τις δοκιμές του.

Τα υποβρύχια τύπου DOLPHIN είναι εφοδιασμένα συνήθως με 16 τορπίλες ή βλήματα εδάφους-εδάφους τύπου harpοon με βεληνεκές 130 χιλιομέτρων και φέρουν συμβατική ή πυρηνική κεφαλή 227 κιλών.

(Πληροφορίες εδώ).
To σχετικό link:
http://www.veteranstoday.com/2013/05/25/did-syria-sink-an-israeli-submarine/


Επιμέλεια:
Son Ofeon




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...