Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;

Μία γέφυρα, προκαλεί τόσο τρόμο στους οδηγούς που προσέλαβαν μέχρι και εταιρίες μεταφορών για να περνούν απέναντι τους διστακτικούς πολίτες!

Η γέφυρα γνωστή ως η «Γέφυρα του Κόλπου», η οποία συνδέει το ανατολικό Μέριλαντ με τις δυτικές ακτές καλύπτοντας μια απόσταση 8 χλμ., φτάνει σε ύψος τα 57 μέτρα, ενώ οι δυνατές καταιγίδες που την χτυπούν την καθιστούν ακόμη πιο επικίνδυνη. Μάλιστα, το περιοδικό Travel & Leisure την έχει κατατάξει στην ένατη θέση στη λίστα με τις πιο τρομακτικές γέφυρες του κόσμου.

Ο φόβος των διερχομένων πολιτών είναι τόσο μεγάλος, που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και εταιρίες μεταφοράς για να περνούν τον κόσμο απέναντι. Την ιδέα αυτή πρώτος είχε ένας κάτοικος της περιοχής, ο κ. Άλεξ Ρόμπινσον, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε να βγάλει χρήματα.

Περισσότεροι από 5000 άνθρωποι που περνούν την γέφυρα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τους επαγγελματίες οδηγούς που υπάρχουν εκεί.

«Όλοι είναι διστακτικοί στην ιδέα να διασχίσουν την γέφυρα. Οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με μία απότομη καμπύλη και με μια εξίσου απότομη κλίση, πράγμα που τρομάζει τους οδηγούς» δηλώνει κάτοικος της Ουάσινγκτον που έχει διασχίσει τη γέφυρα μέσω μεταφορέα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρόμπινσον «πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν καθόλου την διαδρομή και κάλυπταν τα μάτια και τα αυτιά τους. Μια γυναίκα, από την άλλη, σκεπάστηκε ολόκληρη με μία κουβέρτα, αφού το θέαμα της προκαλούσε πανικό».
Δείτε τη γέφυρα του... τρόμου-Εσείς μπορείτε;
Οι επαγγελματίες οδηγοί που μεταφέρουν τους φοβισμένους οδηγούς, εξυπηρετούν μόνο όσους μπορούν να δαμάσουν έστω και λίγο τον φόβο τους. Οι ίδιοι, βέβαια, τους συμβουλεύουν να σκέφτονται και να μιλούν για άλλα πράγματα καθώς διασχίζουν τη γέφυρα. Έτσι, η δεκάλεπτη διαδρομή πάνω από τη θάλασσα δεν θα τους φανεί τόσο επίφοβη, αφού θα έχουν βρει ένα τρόπο να ξεχαστούν.

Αδιαμφισβήτητα, η παροχή υπηρεσιών από επαγγελματίες οδηγούς έχει βοηθήσει πολλούς τρομοκρατημένους πολίτες, οι οποίοι έχουν παραδεχτεί πως όταν κοντρολάρουν τον φόβο τους η διαδρομή γίνεται ευχάριστη.

ΠΗΓΗ...www.briefingnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...