Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ.

Παράταση έξι μηνών για τις αναπηρικές συντάξεις που εκκρεμούν προς επανεξέταση
Την παράτση για έξι ακόμα μήνες της καταβολής των 5.200 αναπηρικών συντάξεων που διεκόπησαν στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΟΓΑ λόγω της καθυστέρησης στην επανεξέταση των υποθέσεων από τα ΚΕΠΑ.

Στους 5.200 συνταξιούχους που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και η υπόθεσή τους εκκρεμεί στις υγειονομικές επιτροπές χωρίς δική τους υπαιτιότητα, έως την 1η Ιουλίου ο ΟΓΑ θα καταβάλει την πρώτη ημέρα του Ιουλίου τις συντάξεις του τριμήνου Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος.

Για τους επόμενους μήνες η πληρωμή θα γίνεται ανά μήνα μέχρι τη συμπλήρωση του εξαμήνου.

Σε όσους συνταξιούχους διακοπεί η σύνταξη και μετά τις 30 Απριλίου θα παρατείνεται η σύνταξη αναπηρίας για άλλους 6 μήνες μέχρι να βγει η απόφαση από τα ΚΕΠΑ.

Στην ρύθμιση υπάγονται μόνο οι συνταξιούχοι αναπηρίας και όχι οι επιδοματούχοι (προσωρινά παραπληγικοί ή τυφλοί).

Εάν μετά την γνωμάτευση των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕΠΑ κριθεί ότι αυτοί οι ασφαλισμένοι δεν φέρουν συντάξιμο ποσοστό αναπηρίας ή φέρουν μικρότερο ποσοστό από αυτό που είχαν αρχικά, οι αχρεωστήτως καταβληθείσες συνταξιοδοτικές παροχές αναζητούνται άτοκα διά συμψηφισμού με μηνιαία παρακράτηση 20% από τυχόν χορηγούμενες συνταξιοδοτικές παροχές ενώ στην περίπτωση που δεν χορηγούνται παροχές αναζητούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...