Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ.


-Μη γίνεις ο γκόμενος που καλλιεργεί μονομερείς συναισθηματικές εξαρτήσεις για να περάσει την ώρα του ή να ικανοποιήσει τον εγωισμό του. Δεν έχει σημασία τι συμφώνησες στην αρχή και ποια όρια έθεσες πριν ξεκινήσει ο άλλος να επενδύει σε σένα. Τα ερωτικά συναισθήματα δεν υπακούν στη δικονομική άρθρωση του αυτιστικού σου μανιφέστου. Αν είναι να γεννηθούν, θα γεννηθούν έτσι κι αλλιώς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να μην ξεκινήσεις καθόλου ή τουλάχιστον να διακόψεις έγκαιρα ό, τι δεν θέλεις να σε βαραίνει σε βάθος χρόνου. Όταν παρατείνεις εν γνώσει σου το μαρτύριο του άλλου, το νομιμοποιείς και αποκτάς ευθύνη απέναντί του.
     - Μη γίνεις ο ανετίλας γκόμενος. Αυτός, δηλαδή, που μπορεί και να κόβει τις φλέβες του για κάποιον, αλλά δεν πρόκειται να εκτεθεί ούτε στο ελάχιστο, για να μη χαλάσει το άμεμπτο προφίλ του. Ναι, μπορεί στο τέλος να μην έχει κανείς να σου προσάψει κάτι, μπορεί να παραμένεις ασφαλής μέσα στη συντηρητική σου αδράνεια, αλλά όλοι θα έχουν διανύσει μίλια μακριά σου, αφήνοντάς σε μόνο. Κανένας δεν θα υποφέρει την απάθειά σου για πολύ. Ή θα ξοδευτείς κι εσύ σε κάποιον ή θα σε προσπεράσουν οι εξελίξεις.
     - Μη γίνεις ο πρήξας γκόμενος. Το κυνηγητό θρέφει παρηκμασμένα ηθικά, δεν δημιουργεί έρωτες. Η μόνη σου πιθανότητα να φανείς χαριτωμένος καταδιώκοντας κάποιον, είναι αν μοιάζεις με μοντέλο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μοιάζεις με ενοχλητικό creep που το πολύ πολύ να αποτελέσει ρεζέρβα σε ώρα ανάγκης. Πούλα τον εαυτό σου ακριβότερα.
     - Μη γίνεις ο γλυκούλης-αισθηματίας γκόμενος που εκκρίνει ρομαντισμό και μέλι από κάθε πόρο του σώματός του. Δεν ερωτεύονται όλοι με τους δικούς σου ρυθμούς, ούτε βέβαια διαθέτουν την ανοχή που απαιτείται, για να ανταποκριθούν ευγενικά στην υπερβολική σου οικειότητα. Γενικά, έχε υπόψη σου ότι η πρόωρη διαχυτικότητα δεν εμπνέει και πολλή εμπιστοσύνη στον άλλο.
      - Μη γίνεις ο γκόμενος-τσούλα. Η επιθυμία ή η ανάγκη σου να εναλλάσσεις ερωτικούς συντρόφους με ρυθμούς τριχόπτωσης Τζουντ Λο, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Η εξαπάτηση όμως, στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, όσων σε έχουν εμπιστευτεί, δεν είναι ούτε απαραίτητη ούτε αμελητέα (εφόσον συμβεί). Το πράγμα είναι πολύ απλό, ουσιαστικά. Μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους. Αν το ιστορικό σου αποδεικνύει ότι στατιστικά, για να κάνεις αυτό που θέλεις, τείνεις να κοροϊδεύεις όσους σε ακολουθούν, μάλλον ο ενδόμυχος σκοπός σου και η κρυφή σου ηδονή είναι η ίδια η εξαπάτηση. Σ’ αυτή την περίπτωση το πρόβλημά σου υπερβαίνει κατά πολύ το πεδίο των ερωτικών σου- είσαι αθεράπευτα κρετίνος και ελεεινός ψυχάκιας. Σταμάτα να διαβάζεις αυτές τις γραμμές και ψάξε για βοήθεια.
     - Μη γίνεις ο περιστασιακός γκόμενος. Ή, αν γίνεις, βεβαιώσου ότι και η άλλη πλευρά σε βλέπει ως τέτοιο. Οι επιπλοκές μιας τέτοιας σχέσης σε διαπροσωπικό και κοινωνικό επίπεδο είναι τόσο πολλές που εκμηδενίζουν την αξία των προθέσεων ή της όποιας πολύτιμης, συγκυριακά, στιγμής. Όπως και να 'χει, φρόντισε, σε περίπτωση που είσαι ταγμένος σ' αυτή την κατηγορία, να μην κολλήσεις σε ένα άτομο, γιατί το θέμα τότε δεν θα 'ναι οι καλοί λογαριασμοί σας, αλλά ποια πλευρά θα πληγωθεί πρώτη. Τα περιστασιακά γκομενιλίκια με ένα ορισμένο πρόσωπο αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα, που δεν συμφέρει κανέναν.
     - Μη γίνεις ο γκόμενος-γλίτσα που φασώνεται δημοσίως και εξαντλεί κάθε υπαρκτή πιθανότητα να ενημερώσει άπαντες για την πορεία των ερωτικών του. Σε κάποια φάση, θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη το ενδεχόμενο να κρατήσεις και κάτι για τον εαυτό σου. Δεν είναι ότι μας κουράζεις (αυτό σαφώς και δεν σε ενδιαφέρει). Είναι ότι έχεις σιχαθεί τον εαυτό σου και δεν το έχεις καταλάβει. Προσπάθησε να εντυπωσιάσεις λιγότερο και θα βελτιώσεις τα αισθηματικά σου επί της ουσίας.
     - Μη γίνεις ο σνομπ γκόμενος. Αγνοώντας επιδεικτικά τους γύρω σου, δεν περνιέσαι για επιλεκτικός. Ο μύθος του ακριβού γούστου έχει καταρριφθεί πολύ πριν οικοδομήσεις εσύ τις ψυχολογικές σου άμυνες στην αυτοκρατορική φιλοσοφία μιας ερωτικής ελίτ. Δεν πείθεται, δηλαδή, κανείς ότι είσαι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς επειδή αποφάσισες να απαρνηθείς τους θνητούς. Μη φοβάσαι την τριβή με την πλέμπα, βγες επιτέλους απ' το παλάτι σου. Η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από κοντά.
     - Μη γίνεις ο γκόμενος-player. Το εγώ των ανθρώπων είναι πια τόσο μεγάλο, που σχεδόν κανείς δεν θα υποταχθεί στο μέγεθος της περσόνας που πας να λανσάρεις. Τα θύματά σου θα έχουν φάει μπόλικο παραμύθι κι από άλλους (ίσως ικανότερους) πριν από σένα, θα είναι οι πλέον εύκολοι στόχοι, οι εθισμένοι στο μπανάλ παιχνίδι της επαμφοτερίζουσας ερωτικής πολιορκίας, και, ειλικρινά, όλοι μαζί θα συνθέσετε ένα θλιβερό πάνθεον αχρείαστης σαχλαμάρας. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...