Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ENPINYO; ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Το όνομα είναι «Enpinyo» και η συνταγή μία και δυνατή: φρέσκο αίμα αγελάδας αναμεμειγμένο με αλκοόλ!Όσο για τη δοσολογία, αυτή δεν έχει καμία σημασία αφού η μεζούρα αρχίζει και σταματάει εκεί που ο καθένας φτάνει στα όριά του. Οι Μασάι πρώτοι, μια νομαδική φυλή ιθαγενών που ζει στην Κένυα και την Τανζανία, δοκίμασαν το εκκεντρικό αυτό ποτό, το οποίο θεωρείται ως το πλέον δυνατό στον κόσμο. Το αλκοόλ (κατά
προτίμηση... χειροποίητο) αναμειγνύεται με «ολοζώντανο» αίμα νεκρής αγελάδας και αναδεύεται αρκετά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά.

Μια γουλιά είναι αρκετή για να σε κάνει δυναμίτη, ενώ αρκετά είναι και τα οφέλη του, τα οποία ευαγγελίζονται οι δημιουργοί του για να συνεχίσουν να το παρασκευάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Το Εnpinyο κάνει θαύματα στους πονοκεφάλους (λένε ότι τους περιορίζει, αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει το αντίστροφο!), ενώ θεωρείται μακράν ως το κατεξοχήν ανδρικό ποτό.





ΠΗΓΗ...http://www.kalyterotera.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...