Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ 25% ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ.

Ταχύτητες χαμηλότερες 25% από τις διαφημιζόμενες
Ταχύτητες χαμηλότερες έως και 25% κατά μέσο όρο από εκείνες που διαφημίζονται από τους παρόχους, παρέχονται τελικώς στους Ευρωπαίους χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η μελέτη αναφέρει ότι η μέση ταχύτητα του διαδικτύου στην Ευρώπη είναι 19,7 Mbps.
Οι πάροχοι διαδικτύου διαφημίζουν συνήθως ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνες που τελικά παρέχονται στους καταναλωτές, προσθέτει η έκθεση. Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΕ, στόχος είναι έως το 2013, τα νοικοκυριά της Ευρώπης να έχουν στη διάθεσή τους ταχύτητες τουλάχιστον 30 Mbps.

Η μελέτη ανέλυσε δεδομένα από περίπου 10.000 νοικοκυριά στη «Γηραιά Ήπειρο». Συνολικά, έγιναν 75 εκατομμύρια δοκιμές και «μεταφορτώθηκαν» περίπου 3 τρισεκατομμυρίων δεδομένων. Οι ενσύρματες συνδέσεις διαδικτύου προσέγγισαν περισσότερο τις διαφημιζόμενες ταχύτητες, αποδίδοντας σε ποσοστό 91,4% το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι οπτικές ίνες απέδωσαν σε ποσοστό 84,4% τις ταχύτητες που διαφήμιζαν οι πάροχοί τους. Λιγότερο αποδοτικές ήταν οι γραμμές ADSL αποδίδοντας μόλις 63,3% των ταχυτήτων που διαφήμιζαν οι πάροχοι τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...