Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ".(ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ).



ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους εθνοπατέρες όλων των αποχρώσεων.

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2013 ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Κύριοι της Ελληνικής βουλής.
Είμαι μια φοιτήτρια, που σπουδάζει Ιστορία σε κάποιο πανεπιστήμιο της πατρίδας μας.
Κατάγομαι από μια φτωχή οικογένεια, της οποίας τα έσοδα είναι πενιχρά και οι περήφανοι γονείς μου μοχθούν νυχθημερόν για να τα φέρουν "βόλτα" μεσούσης της ανθρωποφάγου οικονομικής κρίσης.
Οι γονείς μου, ένας εκ των οποίων με βαριά ασθένεια, που τον καθιστά ανίκανο να εργαστεί, παλεύουν με νύχια και με δόντια για να σπουδάσουν το παιδί τους, για το οποίο είναι υπερήφανοι, που κάποια ημέρα θα γίνει επιστήμονας.
Όπως ίσως γνωρίζετε(;) τα βασικά έξοδα ενός φοιτητή , που σπουδάζει εκτός του τόπου κατοικίας του είναι τουλάχιστον 600-700 ευρώ για έναν μήνα με πολλές στερήσεις.
Καταλαβαίνετε(;) λοιπόν το πόσο δύσκολο είναι για μια οικογένεια να καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις την δεδομένη στιγμή.
Το κράτος πρόνοιας, έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια, μια βοήθεια-ανάσα για τις οικογένειες των φοιτητών, που ονομάζετε φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.
Είναι πράγματι μια μεγάλη βοήθεια και όλοι οι δικαιούχοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους εδώ και πολύ καιρό με την ελπίδα να το εισπράξουν όσο το δυνατόν συντομότερα.
Όμως παρότι, που η φοιτητική χρονιά τελείωσε, το επίδομα ακόμη να κατατεθεί στους δικαιούχους οι οποίοι έχουν απελπιστεί πλήρως από τα "κούφια λόγια" των αρμοδίων.

ΕΠΕΙΔΗ
Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί.
Το ηθικό έχει καταρρακωθεί
Πολλοί αποφασίζουν να τα παρατήσουν 
Η αξιοπιστία σας έχει καταβαραθρωθεί.
Οι φοιτητές νιώθουν ένοχοι που επιβαρύνουν τις οικογένειες.
Επικρατεί κλίμα οργής εναντίον σας.
Θεωρείστε όλοι "άχρηστοι".
Δεν θέλετε να σας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Θεωρείτε τους εαυτούς σας μοναδικούς και αποτελεσματικούς.
Υπάρχει ένα κλίμα απαξίωσης για το λειτούργημά(;) σας.
ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ.....

ΕΡΩΤΑΣΤΕ...
Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για να ανακουφίσετε έστω και προσωρινά, όλες αυτές τις φιλότιμες οικογένειες, ώστε να εισπράξουν επιτέλους αυτό το νόμιμα κατοχυρωμένο επίδομα;

(Σημείωση: Επειδή πιστεύω ότι δεν θα κάνετε ούτε τον κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο για να ενημερωθείτε αρμοδίως, σας προτρέπω το βράδυ, που θα πέσετε για ύπνο στα βελούδινα στρώματα σας, κλείστε τα μάτια σας και προσευχηθείτε στο θεό που πιστεύετε(;) και ζητήστε του αληθινά συγχώρεση. Ποιος ξέρει; Ίσως σας λυπηθεί!).

Μια από τις πολλές φοιτήτριες, που είναι έτοιμη να τα παρατήσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...