Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΕΛΕΝΑ ΙΣΙΝΜΠΑΓΙΕΒΑ: Η ΤΣΑΡΙΝΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ.


Click on the slide!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Η «τσαρίνα των αιθέρων» γνώρισε την αποθέωση στο σπίτι της, στο πιο γλυκό χρυσό μετάλλιο της καριέρας της στο επι κοντώ. Το στάδιο ξεσηκώθηκε, την αποθέωσε, αλλά η ίδια δεν κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ
Η Ρωσίδα αθλήτρια Ελένα Ισινμπάγιεβα για τρίτη φορά στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ στις 13 Αυγούστου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, αναφέρει η διαδικτυακή πύλη «Лента.ру».
  Στους αγώνες με συμμετοχή των καλύτερων πρωταθλητών του πλανήτη που διεξάγονται στη Μόσχα, η αθλήτρια από την πρώτη προσπάθεια πέρασε τα  4,89 μέτρα ύψους.Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια Τζένιφερ Σουρ και στη τρίτη θέση βρέθηκε η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα. Και οι δύο πέρασαν τα  4,82 μέτρα, η Αμερικανίδα αθλήτρια όμως είχε λιγότερες προσπάθειες.
Η Τσαρίνα των αιθέρων

Άλλη μία Ρωσίδα αθλήτρια, η  Αναστασία Σάβτσενκο, μοιράστηκε την πέμπτη θέση με τη Φαμπιάνα Μουρέρ από τη Βραζιλία η οποία το 2011 ήταν πρωταθλήτρια του κόσμου. Η Αγγελίνα Ζουκ – Κρασνόβα πήρε την έβδομη θέση.
Η 31χρονη Ελένα Ισινμπάγεβα έγινε δύο φορές νικήτρια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το 2005 και το 2007. Το 2004 και το 2008 έγινε Ολυμπιονίκης και στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012 πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Εκτός από αυτό η Ισινμπάγιεβα είναι κάτοχος του ισχύοντος παγκοσμίου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ ανάμεσα στις γυναίκες, 5,06 μέτρα.

Νωρίτερα, στα τέλη Ιουλίου η Ισινμπάγιεβα έλεγε ότι θέλει να τερματίσει την καριέρα της. Όμως, αργότερα δήλωσε ότι δεν πρόκειται ακόμα να ολοκληρώσει την αθλητική της σταδιοδρομία.Κατά τη δήλωση της η  αθλήτρια θέλει να κάνει διάλειμμα για να γεννήσει παιδί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...