Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900 ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΛΟΓΩ ΕΥΛΟΓΙΑΣ.

Πάνω από 900 πρόβατα θανατώθηκαν λόγω ευλογιάς στον Έβρο
Η εμφάνιση των νέων κλινικών κρουσμάτων της ζωονόσου, έχει ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των προβάτων που θανατώθηκαν σε 925 και έχει θορυβήσει τους κτηνιάτρους.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η επιζωοτιολογική διερεύνηση σε όλες τις εκτροφές του νομού Έβρου, ενώ ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης ζώντων ζώων, προϊόντων και ειδών χορτονομής, καθώς και η προσέγγιση των κοπαδιών στον ποταμό Έβρο.

Ο προληπτικός εγκλεισμός των προβάτων λόγω της νόσου μέσα στις μονάδες εκτροφής, που ισχύει επι ένα μήνα στις περιοχές Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας έχει αναγκάσει τους κτηνοτρόφους να εξαντλούν τα αποθέματα των ζωοτροφών που είχαν αγοράσει για τον χειμώνα.

Οι κτηνοτρόφοι του βορείου Εβρου ζητούν να καθοριστούν και αποζημιώσεις για αγορά ζωοτροφών, καθώς αν συνεχιστεί ο εγκλεισμός που επέβαλε η κτηνιατρική υπηρεσία, τον χειμώνα δεν θα έχουν τροφές για να καλύψουν τις ανάγκες σίτισης των ζώων τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...