Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο "ΧΡΥΣΟΣ" ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΒΟΠΟΥΛΟΣ!!!

«Χρυσός» o Βαγγέλης Τζιβόπουλος
Τριπλά χρυσός ο Βαγγέλης Στέφανος Τζιβόπουλος στις καταδύσεις!
Ο εκ Προμάχων καταγόμενος αθλητής μάγεψε κριτές και κοινό και διέπρεψε, ανεβάζοντας τη χώρα μας στα ουράνια.

Εκπληκτική επίδοση για την Ελλάδα στην 1η της συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων Μάστερς του Αϊντχόβεν: ο Στέφανος- Βαγγέλης Τζιβόπουλος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, στα τρία αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

Μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στο 1μ. και τα 3μ., ο Έλληνας καταδύτης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στη Σταθερά Ανδρών (260.55).

Ο σπουδαίος καταδύτης μας αναφέρθηκε στις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του, τονίζοντας:

«Ξεκίνησα μόνος μου αυτή την προσπάθεια, αφού ζω στη Νέα Υόρκη. Ο σπουδαίος Ελληνο-αμερικανός καταδύτης, GregLouganis, πίστεψε σε μένα και έτσι κατάφερα να επανέλθω στην αγωνιστική δράση μετά το 2008, όταν και είχα σταματήσει.

Φέτος στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ κέρδισα με τον συναθλητή μου, το χρυσό μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις, όπως επίσης και 4 χρυσά στους Παναμερικανικούς αγώνες της Φλόριντα. Έτσι ένιωθα έτοιμος να πρωταγωνιστήσω και σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να ανεβαίνεις τρεις φορές στην κορυφή με το εθνόσημο!».


Φωτογραφία: #GoodNews: Για πρώτη φορά ένας Έλληνας αθλητής, ο Ευάγγελος Στέφανος Τζιβόπουλος (καταδύσεις), συμμετείχε στο promo video με το οποίο η Ιαπωνική κυβέρνηση κέρδισε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2020 στο Μπουένος Άιρες.

Δείτε το video: http://www.youtube.com/watch?v=zHSUz26fAIM

O αθλητής μας το προηγούμενο σαββατοκύριακο κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ολλανδία. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε μόνο ανάλογες επιτυχίες!
 Επίσης για πρώτη φορά ένας Έλληνας αθλητής, ο Ευάγγελος Στέφανος Τζιβόπουλος (καταδύσεις), συμμετείχε στο promo video με το οποίο η Ιαπωνική κυβέρνηση κέρδισε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2020 στο Μπουένος Άιρες.

4 σχόλια :

eimaste perifanoi pou eise apo to xwrio mas oloi eimaste mazi sou synexise etsi baggeli na se geros k dynatos kalh synexeia

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...