Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ.


Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δασάρχη Αριδαίας κύριο Μέντη Νικόλαο. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα τα οποία αφορούν τα δάση της περιοχής. Ο κύριος Μέντης εξέφρασε την στήριξή του στο εθελοντικό έργο του Ορειβατικού Συλλόγου και αμφότεροι συμφώνησαν να κινηθούν σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με κοινό σκοπό την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής. 

Επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησαν και έλαβαν τη στήριξη του κ. Δασάρχη, για τη δημιουργία ενός ορειβατικού καταφυγίου, το οποίο είναι απαραίτητο και λείπει από τη περιοχή μας, θέτοντας έτσι, τις βάσεις για την δημιουργία ενός ορειβατικού καταφυγίου το οποίο δικαιούται και στερείται η Αλμωπία μας.


Οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται.Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει πορεία από το Άνω Λουτράκι στην κορυφή Σοκόλ ( Γεράκι ) με υψόμετρο 1.827 μέτρα. Η πορεία μας στην αρχή γίνεται σε δασικό δρόμο. Στην αρχή το μονοπάτι μας οδηγεί σε πυκνά δάση Οξιάς, με μέτρια κλίση. Στην συνέχεια το δάσος γίνεται μικτό (πλατύφυλλα - κωνοφόρα), και η θέα προς την οροσειρά του Βόρα και του φαραγγιού των Λουτρών Λουτρακίου είναι μαγευτική.
Η Συνολική χρονική διάρκεια διαδρομής είναι: 4.30 - 5 ώρες,(μέσο πεζοπορικό περπάτημα).
Χαρακτηρισμός πορείας: ΜΕΤΡΙΑ
Τηλ για πληροφορίες:Μυλωνάς Αλέξανδρος:6945425524 &
Τζώτζης Χρήστος:6980173410


Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 21:30 θα πραγματοποιηθεί και η αναβληθείσα ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του Συλλόγου.

Η Ορεινή Αλμωπία είναι πανέμορφη. Ελάτε να τη γνωρίζουμε παρέα!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 21:00 μ.μ. - 23:00 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...