Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ;

 Εικόνες απαράδεκτες επικρατούν εδώ και πολλούς μήνες στην πλατεία του χωριού, με τις κολώνες φωτισμού, οι οποίες είναι υπό διάλυση.
Από τις 95 λάμπες που μετρήσαμε, μόνο οι 9 λειτουργούν, βυθίζοντας την πλατεία, που είναι και η βιτρίνα του χωριού, σε ένα καταθλιπτικό σκοτάδι τα βράδια. Μάλιστα πολλοί είναι οι επισκέπτες του χωριού, οι οποίοι χλευάζουν και σχολιάζουν με καθόλου κολακευτικά λόγια την όλη τριτοκοσμική κατάσταση.
Με δεδομένη την έλευση του χειμώνα και των δυνατών ανεμοθύελλων, που συνήθως επικρατούν στην περιοχή, καθίσταται πλέον επικίνδυνη η όλη κατάσταση, γιατί στις κολώνες υπάρχουν ξεχαρβαλωμένα καλώδια, που με την πρώτη σταγόνα ελλοχεύουν τον κίνδυνο βραχυκυκλώματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων.
Παρά τις συχνές διαμαρτυρίες των κατοίκων, οι υπεύθυνοι του δήμου σφυρίζουν αδιάφορα, αναμασώντας την καραμέλα "δεν υπάρχουν χρήματα".
Σε αντιπαραβολή έχουμε να παρουσιάσουμε τις εικόνες της κοινότητας του Λουτρακίου, όπου όλα (και πολύ καλά συμβαίνει) λειτουργούν άψογα.
Πολλοί είναι οι κάτοικοι που αναρωτιούνται γιατί τέτοια επιλεκτική μεταχείριση εκ μέρους του δήμου και πού πηγαίνουν τα δημοτικά τέλη, που πληρώνουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Καλούνται οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν είναι αργά και έχουμε κάποια ηλεκτροπληξία, γιατί τότε θα λογοδοτήσουν για την αμέλειά τους.


Λουτράκι-Πρόμαχοι. Δυο φωτογραφίες για την αντιμετώπιση εκ μέρους του δήμου των κοινοτήτων και της πολιτικής "ίσων" αποστάσεων! Πού πάνε τα δημοτικά τέλη της ΔΕΗ;


1 σχόλια :

ego agorasa lampa 5.30e anevika stin kolona me to traxter kai tin evala

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...