Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.

Αποφυλάκιση από το Γκουαντάναμο
Μετά από 11 χρόνια κράτησης στις φυλακές του Γουαντάναμο, τα περισσότερα από τα οποία στην ψυχιατρική πτέρυγα, κρατούμενος στην αμερικανική βάση αποφυλακίζεται.
   Την αποφυλάκιση διέταξε ο ομοσπονδιακός δικαστής Ρόις Λάμπερθ, ο οποίος στηρίχτηκε στην διάγνωση ότι ο κρατούμενος πάσχει επιβεβαιωμένα από ψυχική ασθένεια.
   Πρόκειται για τον Ιμπραχίμ Ίντρις, υπήκοο Σουδάν, ο οποίος εκρατείτο ως «εχθρικός πολεμιστής» χωρίς ωστόσο να του έχουν απαγγελθεί επισήμως κατηγορίες.
   Σύμφωνα με τους συνήγορους του Ίντρις, η ασθένεια του πελάτη τους είναι τόσο σοβαρή που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απειλή. Ψυχίατρος του στρατού μάλιστα, μετά από εξέταση που έκανε στον κρατούμενο είπε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, σε τέτοιο βαθμό που είναι ανίκανος ακόμα και να επικοινωνήσει με τους συνηγόρους του.
   Ο 50χρονος Ίντρις είχε συλληφθεί το 2011 μαζί με μαχητές της Αλ Κάιντα το 2001 από τις πακιστανικές δυνάμεις.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...