Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-0

Όμορφο και δυνατό παιχνίδι έγινε στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, μεταξύ του ΑΣ Πρόμαχοι και της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, όπου τελικά επικράτησαν οι γηπεδούχοι με σκορ 1-0.
Οι δυο ομάδες επεδίωξαν με πάθος τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι και παίζοντας δυνατά μεν, αλλά σε καμιά περίπτωση αντιαθλητικά, χάρισαν στους αρκετούς φιλάθλους, που παραβρέθηκαν, πλούσιο θέαμα και πολλές καλές φάσεις.
Η ομάδα των Προμάχων, που τελευταία ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, έπαιξε ψυχωμένα και σε κάποια σημεία του αγώνα παρουσίασε ποιοτικό και στρωτό ποδόσφαιρο.
Η καλογυμνασμένη ομάδα του Λυκοστόμου, αιφνιδίασε ευχάριστα με την πολύ καλή απόδοσή της και παρά τις δυο βασικές ελλείψεις που είχε, χτύπησε στα ίσια το παιχνίδι και αν ήταν λίγο προσεκτικότερη, θα μπορούσε να αποσπάσει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα.
Πάντως η απόδοσή της δεν δικαιολογεί την κακή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και κατά τη γνώμη μας, της αξίζει πολύ καλύτερη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες.
Στο 9’ ο Κόγιος εξαπολύει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των Προμάχων και η μπάλα φευγει λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι απειλούν στο 14’ όταν ο Γ. Νάνος σπάει τη μπάλα στον Καλογιάννη, ο οποίος σουτάρει δυνατά, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας Μάρκου.
Στο 17’ ο Αμπάρης δέχεται μπαλιά από τον Φάφκα, το σουτ που επιχειρεί όμως φεύγει άουτ.
Το 1-0 γίνεται στο 23΄όταν ο Αμπάρης εκτελεί φάουλ, βρίσκει τον Γ.Νάνο, που σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Θύελλας.
Η Θύελλα προσπαθεί να ανταποδώσει και στο 27’ ο Κόγιος βρίσκει όμορφα τον Κωστινούδη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σουτάρει ψηλά άουτ.
Στο 29’ σουτ-βολίδα του Γ. Νάνου από τα 30 μέτρα, αποκρούει δύσκολα ο Μάρκου.
Η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 40’, όταν σε μια αντεπίθεση ο Αλεξίου βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον Χατζή, σούταρε, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.
Στο 44’ όμορφη κομπίνα από τους παίκτες της Θύελλας, ο Κοκτσίδης τροφοδοτεί τον Κόγιο, που σουτάρει λίγο άουτ.
Το ημίχρονο έκλεισε στο 46’ με χαμένη ευκαιρία για τους Προμάχους με κεφαλιά άουτ του Πουσίνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φάφκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαύρη Θύελλα κατέβηκε πιο δυνατά και οι παίκτες της πάλεψαν με πάθος και πολύ δύναμη για την ισοφάριση.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιφυλακτικά και προσέχοντας περισσότερο την άμυνά τους.
Στο 57’ έξυπνη σέντρα-σουτ του Κοκτσίδη, η μπάλα περνάει από όλους και φεύγει άουτ.
Στο 60’ ο Καραδοσίδης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλεται, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.
Οι της Θύελλας εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή, πιέζουν και χάνουν σπουδαία ευκαιρία με τον Κωστινούδη στο 62’, το πλασέ του οποίου εξουδετερώνει ο Χατζής και στο 69’ όταν ο Κοκτσίδης πραγματοποιεί επέλαση και το τελικό σουτ που πιάνει, το αποκρούει αδύναμα ο Χατζής. Στη συνέχεια της φάσης επικρατεί σύγχυση στην περιοχή των Προμάχων και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, σε πτώση παίκτη τους.
Από το σημείο εκείνο του αγώνα και μέχρι το τέλος του, οι μεν Πρόμαχοι κλείστηκαν στην περιοχή τους για να κρατήσουν τη νίκη, οι δε Λυκοστομίτες πίεζαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, γιατί κινούνταν ανορθόδοξα.
Στο 87’ οι Πρόμαχοι σε μια αντεπίθεση που έκαναν, κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι πεσμένου αμυντικού της Θύελλας. Την απόφαση του διαιτητή αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μούγιος, ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τους τρείς βαθμούς, τους δε φιλοξενούμενους να τα έχουν, μια με τον διαιτητή και μια με την κακή τους τύχη.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Φάφκας, Σέλκος, Δ. Νάνος και Γ. Νάνος.
Από την Μαύρη Θύελλα ξεχώρισαν οι Ν. Νάνος, Κόγιος, Κοκτσίδης και Τούλιος.
Ο διαιτητής Βαμβακάς ήταν καλός και ελέγχεται μόνο στον καταλογισμό του πέναλτι και στο εύκολο μοίρασμα των καρτών.
Πολύ καλοί και οι δυο βοηθοί  Σλατίντσης και Στόιτσης.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χατζής
Τούμπης (Πουσίνης|)
Δ. Νάνος
Σαμσούρης
Μούγιος
Καραδοσίδης
Γ. Νάνος
Σέλκος
Καλογιάννης (Λεμονίδης)
Φάφκας
Αμπάρης (Προίκος)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κ. Καρυπίδης

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ
Μάρκου
Αλεξίου
Κόγιος
Ν. Νάνος
Κοκτσίδης
Χ. Καραγιαννίδης
Κωστινούδης
Π. Καραγιαννίδης
Τούλιος
Ναούμ (Τσολάκης)
Στόικος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Π. Καραγιαννίδης














































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...