Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

"ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ".


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 10:00-17:30 
Φιλανθρωπικό bazar-εκδηλώσεις αφιερωμένο στον σύλλογο του συνδρόμου DOWN, με τίτλο: «Βοήθησε με να ανέβω τα σκαλιά μαζί σου»

Φέτος στο Φίξ in art,θα φιλοξενήσει και θα στολίσει ένα δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα!...
Ένα δέντρο όλο αγάπη!..
Ένα δέντρο που θα στολιστεί με όλα τα χαμόγελα των παιδιών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μας, η οποία στηρίζει τον σύλλογο του συνδρόμου Down!..
 Φέρτε μαζί σας τα παιδάκια σας απο τις 11 και έως τις 3:00, οι Arte di tr3, θα φωτογραφίσουν όλα τα γλυκά χαμογελάκια τους και θα στολίσουν το τρίμετρο δέντρο!
Στην εκδήλωση, θα μπορείτε να φέρετε ότι χρησιμοποιημένο ρούχο- παιχνίδι- βιβλίο- κόσμημα- κασκόλ-γάντια-καπέλο-σκούφους-παλτώ-μπουφάν-τσάντα κλπ.Ότι μπορείτε να φανταστείτε, και να το χαρίσετε στον σύλλογο του συνδρόμου Down!.. 
Τα χαρισμένα σας αντικείμενα-ρούχα κλπ, θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να πουληθούν σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους, μέσα στον χώρο, ώστε να μπορέσετε να ψωνίσετε σε πολύ χαμηλές τιμές, ότι χρειάζεστε!... 
Την ίδια μέρα, θα παρουσιαστούν δύο τραγούδια αφιερωμένα στον σύλλογο, καλλιτέχνες μουσικοί θα τραγουδήσουν για εσάς, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με παιδιά θα χορέψουν, θα παρουσιαστεί live επίδειξη ξιφασκίας, από τον έναν και μοναδικό ΟΞΙΦ, η κουκουβάγια η σοφή, θα πραγματοποιήσει μάθημα διατροφής στα παιδιά σας, η Εβίτα με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της θα σας χαρίσει γνώσεις με την χαρτοτεχνικής, θα μαγειρέψουμε με το tithafame.gr και το Elpidaslittlecorner.blogspot.gr...
 O Μιχάλης Σπορίδης θα ζωγραφίζει μαζί με τα παιδιά παραμυθοεικόνες..
 Kαι πολλά ακόμα…
Ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφα και δημιουργικά τόσο εσείς-όσο και τα παιδιά σας, βοηθώντας το παιδάκι του συνδρόμου Down να ανέβει τα σκαλιά και να ανάψει το αστέρι στο χιονισμένο δέντρο μας!..

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο του συνδρόμου Down.
Τηλέφωνο του χώρου φιλοξενίας:2310500034 Φιξ in art
Τηλέφωνο του συλλόγου συνδρόμου Down:2310925000
Ακόμα το σκέφτεστε?......

facebook: https://www.facebook.com/events/657787444255475/?notif_t=plan_user_invited

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...