Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ.

Κόμμα που θα κατέβει στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι, διαμαρτυρόμενοι για το πολιτικό σύστημα .
Το δικό τους κόμμα ετοιμάζονται να ιδρύσουν οι κτηνοτρόφοι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και την οργή τους για την αντιμετώπιση που έχουν από την πολιτεία.
Αυτό αποκάλυψαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Δευτέρα (18/11) έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που εντός βρισκόταν σε εξέλιξη διυπουργική σύσκεψη.
Η άμεση πληρωμή των εισοδηματικών επιδοτήσεων, που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα, η διευθέτηση του θέματος των βοσκοτόπων και η άμεση αποζημίωση, τα κοπάδια των οποίων έχουν πληγεί από την ευλογιά των προβάτων, ήταν τα αιτήματα τους.
"Η φετινή χρονιά είναι για τους κτηνοτρόφους το ίδιο κακή με το 2006. Αδυνατούμε να συνεχίσουμε τη συντήρηση των κοπαδιών μας" δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Γκρινιά να αποκαλύπτει ότι σχεδιάζουν κόμμα, το οποίο θα κατέβει στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
"Θα κατεβούμε αυτόνομα γιατί βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν λύσεις. Δεν μας εκπροσωπεί κανένας. Δεν περιμένουμε ούτε από τους πολιτικούς μηχανικούς, ούτε από τους γιατρούς, ούτε από τους δικηγόρους να μας λύσουν το πρόβλημα. Πρέπει να συμφωνήσουν σχετικά στους κατά τόπους συλλόγους οι 150.000 οικογένειες κτηνοτρόφων σε όλη την Ελλάδα. Πάντως, αποτελεί έκφραση της μεγάλης δυσαρέσκειας και οργής των κτηνοτρόφων" επεσήμανε ο κ. Γκρινιάς.
Πληροφορίες από egnatiapost.gr
Βίντεο από thesstoday.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...