Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΒΙΝΤΕΟ 140 ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Το γυμνό βίντεο -140 ηθοποιοί πετούν τα ρούχα τους και μας παρακινούν να γνωρίσουμε το σώμα μας [βίντεο]

Mε έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο μια ομάδα 140 ηθοποιών, απαλλαγμένοι όλοι από τα ρούχα τους, υλοποίησαν το διαφημιστικό πρότζεκτ εταιρείας που προωθεί προϊόντα που έχουν σχέση με το σώμα μας.
Όλοι οι ηθοποιοί που πήραν μέρος στο πρότζεκτ πέταξαν τα ρούχα τους εκτός από έναν ό οποίος έμεινε μόνο με ένα κόκκινο μποξεράκι ο οποίος ενσάρκωνε τον Σαμ, τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης. Το σενάριο του διαφημιστικού θέλει τον Σαμ μια μέρα να αρχίζει να «ακούει» αυτά που λέει το σώμα του.
 Με χορό, γυμναστικές ασκήσεις και άλλες δραστηριότητες, που περιέλαβε στη ζωή του, άρχισε όχι μόνο να γνωρίζει το σώμα του αλλά και να αλλάζει τη ζωή του προς το καλύτερο.
 Όλα αυτά τα περιέγραψαν άκρως παραστατικά οι 140  ηθοποιοί πoυ πήραν μέρος στο πρότζεκτ, σχηματίζοντας με τα σώματά τους ανθρώπινα όργανα αλλά και αναπαριστώντας την ιστορία.
Για την ολοκλήρωση του βίντεο χρειάστηκαν 3 μέρες γυρισμάτων, ενώ τραβήχτηκαν 2.000 φωτογραφίες.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...