Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3 - 3

Όμορφο παιχνίδι μεταξύ δυο καλογυμνασμένων ομάδων έγινε στο γήπεδο του Γαρεφείου, όπου ο τοπικός Ηρακλής αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την ομάδα του ΑΣ Προμάχων.
Το γειτονικό ντέρμπι επιφύλαξε πλούσιο θέαμα για τους πολυπληθείς θεατές, που απόλαυσαν πολλές φάσεις και γκολ. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και στο τέλος του, οι αντίπαλοι έδωσαν τα χέρια κι ευχήθηκαν καλή πορεία εκατέρωθεν για την δύσκολη συνέχεια.
Η ομάδα του Ηρακλή παρουσίασε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που αποτελούνταν από παλιούς και νέους παίκτες και ο συνδυασμός αυτός δείχνει, ότι αποδίδει, μιας και η ομάδα του Ηρακλή κάνει φέτος μια αξιοπρεπή πορεία. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι νεαροί του παίκτες, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τις αρετές και το ταλέντο τους στο γήπεδο και ομολογουμένως  άφησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Η ομάδα των Προμάχων έδωσε δείγματα μεγάλης ψυχικής υπεροχής και παρόλο, που βρέθηκε πίσω στο σκορ χάνοντας με δυο τέρματα, έδειξε χαρακτήρα και ισορρόπησε το παιχνίδι γρήγορα, και αν πρόσεχε λίγο παραπάνω, θα μπορούσε και να το πάρει.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο και για τις δυο ομάδες που ρίχτηκαν παθιασμένα στο παιχνίδι για να κερδίσουν.
Σέντρα μπαλιά του Γ. Νάνου στον Καλογιάννη στο 1’ και ο τελευταίος σουτάρει άουτ.
Στο 3’ ο Σέλκος βγαίνει μόνος του με τον τερματοφύλακα Παρασκευόπουλο, αλλά σουτάρει άουτ.
Το 1-0 σημείωσε στο 11’ ο εξαιρετικός Μ. Μάρκου, αφού δέχτηκε φανταστική μπαλιά από σέντρα του Μπίνου.
Δυο λεπτά αργότερα στο 13’ , γίνεται μια λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο ίδιος παίκτης Μ. Μάρκου σημειώνει από κοντά το 2-0.
Οι Πρόμαχοι προσπαθούν να αντιδράσουν και χάνουν καλή ευκαιρία με τον Αμπάρη στο 16’, το σουτ όμως, που εξαπολύει το εξουδετερώνει θεαματικά ο Παρασκευόπουλος.
Στο 20’ ο Μπίνος πιάνει μια βολίδα, την οποία αποκρούει πολύ δύσκολα με γροθιές ο τερματοφύλακας των  Προμάχων Α. Νάνος.
Ο Μούγιος στο 21’ πιάνει όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Γ. Νάνου, που όμως φεύγει άουτ.
Στο 24’ σούτ από πλάγια θέση του Μπίνου, η μπάλα κυλάει λίγο έξω από την εστία των Προμάχων.
Ο Αμπάρης εκτελεί κόρνερ, προσπαθώντας να σκοράρει απευθείας, η μπάλα αποκρούεται από τον τερματοφύλακα και το δοκάρι στο 25’.
Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στο παιχνίδι ξανά στο 31’ σημειώνοντας το 2-1 , όταν ο Δ. Νάνος κάνει μια παλικαρίσια προσπάθεια, τροφοδοτεί τον Καραδοσίδη κι αυτός σκοράρει από κοντά.
Το 2-2 σημειώθηκε στο 36’, όταν μετά από σουτ φάουλ του Γ. Νάνου, η μπαλα αποκρούεται άτσαλα από τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Καραδοσίδης ισοφαρίζει διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τους δυο αντιπάλους να επιζητούν το γκολ.
Δυο αξιοσημείωτες φάσεις, το σουτ του Αμπάρη στη γωνία, και ο Παρασκευόπουλος ίπταται αποκρούοντας εκπληκτικά στο 41’ και τέλος στο 43’ σε μια αντεπίθεση του Ηρακλή, ο Μ. Μάρκου πέφτει στην περιοχή των Προμάχων και οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο ποιοτικό όσο το πρώτο και οι δυο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τις άμυνές τους και σε συνδυασμό με την φυσιολογική κούραση, το θέαμα δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικό.
Ευκαιρίες χάθηκαν στο 50’ από τον Γ.Νάνο το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Παρασκευόπουλος, στο 55’ από τον Χρηστίδη για τον Ηρακλή το σουτ του οποίου έδιωξε ο Α. Νάνος και στο 67’ από τον Χρηστίδη, όμως η κεφαλιά που έπιασε, έφυγε άουτ.
Στο 69’ ο σκόρερ Μάρκου πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ που φεύγει ψηλά άουτ.
Το 2-3 και την πλήρη ανατροπή επιτυγχάνει με κεφαλιά ο Μούγιος για τους Προμάχους, όταν δέχτηκε μπαλιά-αλφάδι από εκτέλεση φάουλ του Άτζου στο 73’.
Οι γηπεδούχοι πείσμωσαν και έδωσαν, όσες δυνάμεις τους απέμειναν, πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους, που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γ. Νάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η πίεση απέφερε καρπούς  στο 87’, όταν μετά από μια δαιμονισμένη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ τεσσάρων παικτών του Ηρακλή, αυτή καταλήγει στον Μ. Μάρκου και αυτός σκοράρει σημειώνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ, που έμελλε να είναι και το τελευταίο του αγώνα, γράφοντας το τελικό 3-3.
Από τον Ηρακλή διακρίθηκαν οι Μ. Μάρκου, Παρασκευόπουλος, Μπίνος , Χρηστίδης και Μίσκος.
Από τους Προμάχους ξεχώρισαν οι Μούγιος, Δ. Νάνος, Καραδοσίδης, Άτζος και Τούμπης.
Η διαιτησία του κυρίου Κ. Σιδηρόπουλου ήταν μέτρια με πολλά φαλτσοσφυρίγματα και εκφράζονται πολλά παράπονα και από τις δυο ομάδες.
Οι δυο βοηθοί του Σ.Μήτρου και Χ. Τσαλγίνης ήταν πολλοί καλοί με ελάχιστα λαθάκια.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ
Παρασκευόπουλος
Μάρκου Π.
Γεωργίου Γ.
Μίσκος Δ.
Μάρκου Χ.
Μπίνος Τ. (Γιάντσης Γ.)
Χρηστίδης Χ.
Σίσκος Θ.
Σίσκος Α.
Παρασκευάς Τ.
Μάρκου Μ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Μίσκος Δ.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Νάνος Α.
Μούγιος Ι.
Πουσίνης Τ. (Λεμονίδης Β.)
Καραδοσίδης Χ.
Νάνος Δ.
Αμπάρης Γ.
Άτζος Δ.
Σέλκος Δ.
Καλογιάννης Χ. (Ρατσίτσκας Γ.)
Νάνος Γ.
Τούμπης Π. (Προίκος Ι.)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 
Καρυπίδης Κ.













































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...