Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

Κλινική στα έγκατα της Γης -Κλείνονται σε ορυχείο για να θεραπευθούν από ασθένει

Είναι ένα «νοσοκομείο» που όμοιό του δεν υπάρχει. Πρόκειται για την κλινική σπηλαιοθεραπείας. Εκεί όπου ασθενείς κατεβαίνουν σε ένα ορυχείο προκειμένου να ξεπεράσουν τις ασθένειες που τους ταλαιπωρούν.
Η εν λόγω θεραπεία, που αξιοποιεί την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε ορυχεία άλατος και σπηλιές, εφαρμόζονται στη Λευκορωσία από το 1990. Καταφεύγουν σε αυτοί κυρίως όσοι υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα, χρόνια βρογχίτιδα και αλλεργίες.
Στα 420 μ. κάτω από την επιφάνεια της γης, ο αέρας είναι γεμάτος ιόντα καλίου, νατρίου και μαγνησίου, που έχουν θετική επίδραση στους ασθενείς. Ετσι «νοσηλεύονται» στο ορυχείο του Σταρομπίνσκι.
Εκεί έχουν δημιουργηθεί πτέρυγες, με χώρους όπου κοιμούνται οι ασθενείς, εξεταστήρια, χώροι για θεραπευτική γυμναστική, δωμάτια χαλάρωσης, ενώ υπάρχει και ένα σημείο στο οποίο κάνουν... περίπατο όσοι βρίσκονται εκεί. Το κέντρο έχει δύο χώρους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν 60-70 άτομα.










ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...