Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΖ ΦΟΥΣΤΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ.

O άνδρας που φωτογραφίζεται μόνο με μία ροζ φούστα μπαλέτου σε όλο τον κόσμο -Η

Εκείνοι που δεν γνωρίζουν, τον θεωρούν απλά τρελό. Δεν έχουν άδικο. Η θέα ενός μεσήλικα άνδρα στη μέση του δρόμου, σε ένα μνημείο ή στους αγρούς και τις παραλίες με μία ροζ φούστα μπαλαρίνας δεν είναι συνηθισμένη. Ο Μπομπ Κάρεϊ όμως έχει λόγο που φωτογραφίζεται έτσι. Η καμπάνια του είναι μία από τις πιο τρυφερές στον κόσμο.
Ο Μπομπ είναι φωτογράφος και η ζωή του με τη σύζυγό του κυλούσε αρμονικά έως το 2002, όταν η Λίντα διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού. Μέσα στην περιπέτεια, το μυαλό του γέννησε και μία δημιουργική ιδέα. Αρχισε να φωτογραφίζεται φορώντας μόνο μία ροζ φούστα μπαλαρίνας, σε κάθε σημείο που του προκαλούσε έμπνευση. Κάπως έτσι, άρχισαν όλα. Το 2006 εκείνη έδειξε κάποιες φωτογραφίες σε άλλες ασθενείς για να τους φτιάξει το κέφι και το ζευγάρι κατάλαβε ότι μπορούσε να τους αλλάξει τη ζωή με αυτό τον τρόπο.
Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τις γυναίκες που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού και αξιοποιούν το φωτογραφικό ταλέντο του Μπομπ για να συγκεντρώσουν χρήματα για να τις βοηθήσουν. Ηδη έχουν βγάλει ένα άλμπουμ, ενώ η πρωτότυπη ιδέα τους έφερε και χορηγούς.
Αρχικά ταξίδευαν από άκρη σε άκρη στις ΗΠΑ. Πλέον, έχουν αρχίσει τα ταξίδια ακόμη και στην Ευρώπη. Αυτές τις ημέρες είναι στο Βερολίνο με τον Μπομπ να ποζάρει μεταξύ άλλων μπροστά στην πύλη του Βρανδεμβούργου.
Κάθε φωτογραφία είναι διαφορετική. Οχι μόνο χάρη στα τοπία, καθώς εναλάσσονται και τα συναισθήματα. Η Λίντα πιστεύει ότι αυτή η καμπάνια έγινε ο τρόπος του Μπομπ για να αντιμετωπίσει την ασθένειά της, καθώς έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή ενώ κάνει ακόμη χημειοθεραπείες. Την ίδια ώρα, με αυτό το πρότζεκτ βρίσκει και εκείνη το κέφι της. «Ενας άνδρας με μία ροζ τούλινη φούστα που φωτογραφίζει τον εαυτό του είναι άκρως διασκεδαστικό θέαμα», όπως είπε στο Forbes.
Δεν έχουν βέβαια όλοι την ίδια άποψη. Τουλάχιστον 15 φορές περαστικοί έχουν καλέσει την αστυνομία, αν και δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Αλλά αυτό δεν τον σταματά. Αυτό που θέλει τόσο εκείνος, όσο και η Λίντα να δείξουν είναι πως όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, πρέπει όλοι να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.











ΠΗΓΗ...
http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...