Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

NIRVANA ΚΑΙ KISS ΣΤΟ ROCK AND ROLL HALL OF FAME.

Ο θρύλος της grunge και το συγκρότημα του θεατρικού hard rock δέχονται την ύψιστη τιμή.
Τον Απρίλιο του 2014 μια σειρά από ιστορικά ονόματα της ποπ και της ροκ θα εισαχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Ανάμεσά τους, και το θρυλικό συγκρότημα της grunge σκηνής, οι Nirvana του Κερτ Κομπέιν, κάτι που ήταν αναμενόμενο εδώ και χρόνια, αλλά και οι Kiss, το γκρουπ της hard rock που έμεινε στην ιστορία κυρίως για το θεατρικό μακιγιάζ του.
Nirvana και Kiss στο Rock and Roll Hall of Fame
Δεν είναι μόνο αυτοί οι καλλιτέχνες που θα δεχτούν τη συγκεκριμένη ύψιστη, για το ροκ εν ρολ, τιμή. Φέτος στο Hall of Fame θα εισαχθούν ακόμη οι Hall & Oates, η Λίντα Ρόνσταντ, o Κατ Στίβενς και ο Πίτερ Γκάμπριελ, ο οποίος έχει ήδη τιμηθεί και ως μέλος των Genesis.

Πάντως τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει η υποψηφιότητα των Nirvana, οι οποίοι- πλην του Κομπέιν- θα παραλάβουν το βραβείο την πρώτη χρονιά που οι κανονισμοί του ιδρύματος το επιτρέπουν, σε αντίθεση με τους Kiss που θα τιμηθούν καθυστερημένα. Το 2006 μάλιστα μία ομάδα θαυμαστών του συγκροτήματος συγκεντρώθηκε έξω από το  Rock and Roll Hall of Fame στο Κλίβελαντ για να διαμαρτυρηθούν για τον παραγκωνισμό του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...