Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ.


Ο φόβος έχει στρατοπεδεύσει τους τελευταίους μήνες στον γραφικό οικισμό του Γαρεφείου.
Αιτία οι αλλεπάλληλες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα του Άνω και Κάτω Γαρεφείου από συμμορία πέντε (όπως λένε μαρτυρίες κατοίκων) αγνώστων και μάλλον νεαρών ατόμων.
Οι κλοπές άρχισαν τα τέλη Αυγούστου του 2013 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσαν κάτοικοι, έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις κλοπές στο Άνω και τέσσερις στο Κάτω Γαρέφι, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κλειδαμπαρώνονται από νωρίς στα σπίτια τους και να μην ανοίγουν σε κανέναν.
Αρκετοί από τους κατοίκους έχουν τοποθετήσει συναγερμούς, ακόμη και κάμερες ασφαλείας και μάλιστα σε κάποιο σπίτι που ό ιδιοκτήτης τοποθέτησε και τα δύο, οι συμμορία αδιαφορώντας γι αυτά, μπήκε ανενόχλητη και προσπάθησε να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε.
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες έχουν άριστη γνώση των στενών δρόμων και όλων των οδών διαφυγής, γεγονός που προκαλεί συνειρμούς σκέψεων για συμμετοχή εκ των έσω.
Μετά από καταγγελίες των κατοίκων στην αστυνομία, ο γραφικός οικισμός αστυνομεύεται στενά από περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας και όλοι ευελπιστούν ότι αργά ή γρήγορα οι αδίστακτοι διαρρήκτες θα κάνουν το λάθος και θα πέσουν στα χέρια του νόμου.
Μέχρι τότε οι κάτοικοι, με το που θα πέσει ο ήλιος, κλείνονται στα σπίτια τους και πάντα έχουν το ένα μάτι μισάνοιχτο την ώρα του ύπνου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...