Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ "ΦΥΤΟ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.

Magnify Image

Το video μιας μητέρας η οποία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο που οδηγώντας μεθυσμένος άφησε ανάπηρο τον γιό της, προτείνει ο διευθυντής της οργάνωσης Mothers Against Drunk Driving in Dallas, ως "εργαλείο" κατά του αλκοόλ.
   Η Λούμπαν Κάντερ, βρέθηκε αντιμέτωπη στην 5η επέτειο του ατυχήματος, με τον άνθρωπο που το προκάλεσε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Ο 7χρονος σήμερα γιός της Αμπντάλα, βρίσκεται  σε κατάσταση φυτού, μην μπορώντας να δει, να μιλήσει ή να περπατήσει. 
Η μητέρα στη συνάντηση με τον Στιούαρτ Ρίτσαρντον έκλαιγε και χτυπούσε το τζάμι, δείχνοντας του φωτογραφίες του γιού της και φωνάζοντας:
   «Κλείνουν πέντε χρόνια σήμερα, πέντε χρόνια. Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα. Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι’ αυτό που του έκανες».
       Το τροχαίο έγινε το 2009 και ο Ρίτσαρντσον παραμένει φυλακισμένος μέχρι να δικαστεί. Είχε συλληφθεί επανειλημμένως στο παρελθόν σε κατάσταση μέθης.
   Το τροχαίο που άφησε ανάπηρο το παιδί, έγινε ενώ η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της. Ο μεθυσμένος Ρίτσαρντσον έπεσε πάνω τους με το αυτοκίνητο του.
   Ο Αμπντάλα, υπέστη  βλάβη στο 80% του εγκεφάλου του και περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο στην εντατική, μη μπορώντας να αναπνεύσει.
    Η Λούμπαν Κάντερ θέλησε να συναντήσει τον προφυλακισμένο Ρίτσαρντσον για να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στο αλκοόλ. Για αυτό και ζήτησε να είναι μαζί της η κάμερα τηλεοπτικού σταθμού.
   " Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που ήθελα να του πω για το γιο μου…αλλά ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν ποτέ δεν θα τα καταλάβει", είπε η μητέρα και αρνήθηκε να τον συγχωρήσει.
 " Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ ειρήνη με αυτόν τον άνθρωπο. Προσπάθησα τόσες πολλές φορές να πείσω τον εαυτό μου να τον συγχωρέσει. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα όμως, μόλις τον είδα, ήταν σα να είδα το διάβολο σε αυτόν . "
 Ο ίδιος ο  Stewart Richardson εξήγησε γιατί συμφώνησε να την αντιμετωπίσει.
 "Επειδή έκανα λάθος», είπε.
 "Και θέλω ότι η οικογένεια να το γνωρίζει. Να γνωρίζει ότι τους αγαπώ και πως  λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη". 






ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...