Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Διονύσης Σταμενίτης: « Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού έγινε με το χιονοδρομικό»
« Επόμενοι στόχοι το ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, η Λίμνη Βεγορίτιδα, τα Λουτρά Πόζαρ και ο Αρχαιολογικός χώρος της Πέλλας»

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών της ΕΤΑΔ, παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της νέας εποχής για το χιονοδρομικό του Νομού μας. 
Ο κ. Σταμενίτης με αφορμή την παρουσία του στο χιονοδρομικό και τις επαφές που είχε τόσο με τα στελέχη της ΕΤΑΔ όσο και με τους τοπικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Το πρώτο βήμα για την ενίσχυση του τουρισμού του Νομού Πέλλας έγινε. Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν η ανάληψη της διαχείρισης του χιονοδρομικού από την ΕΤΑΔ και η εκτέλεση των έργων συντήρησης και αποκατάστασης του υφιστάμενου εξοπλισμού , ύψους 750.000 ευρώ, σηματοδοτούν την έναρξη μια νέας εποχής για το χιονοδρομικό μας με την σταδιακή υπέρβαση των προβλημάτων που προέκυπταν κάθε χρόνο και εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία του.  Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ώστε οι προσπάθειες μας να αποδώσουν καρπούς και για τις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές. Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τον εκσυγχρονισμό του ανεμοδρομίου της Παναγίτσας, της προβλήτας της Λίμνης Βεγορίτιδας και για την περιοχή των Λουτρών Πόζα. Αποτελεί βασικό μας στόχο η αξιοποίηση των κονδυλίων από το υφιστάμενο ΕΣΠΑ και η εκμετάλλευση των προοπτικών που ανοίγονται με τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, για τα παραπάνω, καθώς και για τον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας. Σκοπός μας  είναι η ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας και η κατάταξη της Πέλλας ως έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς για τους έλληνες και ξένους επισκέπτες. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει η ΕΤΑΔ για τη λειτουργία του χιονοδρομικού». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...