Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΚΡΕΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΟΣ.

Η εκστρατεία ενημέρωσης για τη μηνιγγίτιδα, που προκαλεί δέος -Μικρές ακρωτηριασμένες ηρωίδες που νίκησαν το θάνατο [εικόνες]

Eναν ιδιαίτερο τρόπο που συγκινεί και ευαισθητοποιεί, διάλεξαν φιλανθρωπικά σωματεία που προσπάθησαν να σταθούν πλάι στα παιδιά που έδωσαν τη δική τους μάχη με τη μηνιγγίτιδα και βγήκαν νικητές.
Η μικρότερη από τις «ηρωίδες» που συμμετέχουν στην καμπάνια, είναι η Αμπερ Τράβερς η οποία πριν τρία χρόνια, όταν ήταν μόλις δύο ετών, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της από τη μηνιγγίτιδα. Τότε, οι γιατροί και οι γονείς της, έλαβαν τη δύσκολη απόφαση να ακρωτηριάσουν τα μέλη της για να την σώσουν.
Το project προωθούν τα σωματεία «Meningitis Now» και «Meningitides Research Foundation» και οι μικροί ήρεωες πόζαραν στο φακό της Αν Γκέντενς.







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...