Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".


   Έπειτα από ώριμη σκέψη ,με μοναδικό σκοπό  την προσφορά μου για τον τόπο μας, ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό  του κ. Δημήτρη  Μπίνου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου και την επιλογή μου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό ‘’Η Αλμωπία της Καρδιάς  μας’’
  Η απόφαση μου να συμμετάσχω στις δημοτικές  εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Δημήτρη Μπίνου, βασίζετε στην επιτακτική ανάγκη που υπάρχει στον τόπο μας αλλά και σε όλη την χώρα για την  αλλαγή νοοτροπίας μέσω της  συμμετοχής  στα κοινά  νέων και άφθαρτων  προσώπων ,που έχουν όρεξη να προσφέρουν με καθημερινή δουλειά.
  Ανήκω στη νέα γενιά και σε αυτούς που πιστεύουν ότι οι νέοι έχουν δικαίωμα στη συμμετοχή και στην προσφορά. Έχουμε την θέληση να αλλάξουμε  τη νοοτροπία καθώς επίσης έχουμε και την δύναμη  να ανταπεξέλθουμε στις όποιες  δυσκολίες  υπάρχουν.
  Εμείς οι νέοι οφείλουμε να πρωτοστατήσουμε και να δώσουμε το στίγμα μας στις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο μας και όλοι  μαζί να πούμε ναι στην γενιά που μπορεί και θέλει να αλλάξει  τα κακώς κείμενα της Αλμωπίας  μας.
  Βέβαια  απαραίτητες προϋποθέσεις  για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά είναι η ανιδιοτέλεια, η ειλικρίνεια, η όρεξη μας για δουλειά , η συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς φορείς, αλλά κυρίως η αγάπη για τον τόπο μας χωρίς αποκλεισμούς.
Πιστεύω ακράδαντα πως οι πολίτες  θα δώσουν  ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από την καρδιά τους  για την’’ Αλμωπία της καρδιάς  μας ‘’
Το έχουμε όλοι ανάγκη και προπαντός το έχει ανάγκη ο τόπος μας

                                                                 Με εκτίμηση
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
                                                                             Γεωργίου Χρήστος

                                                                                    Τεχνολόγος Γεωπόνος 

7 σχόλια :

Όμορφα λόγια....
Για να σε δούμε στην φουρτούνα....

Βρε στην φουρτούνα πρώτα ο καπετάνιος πηδάει από το καράβι .Έτσι έχουν μάθει όλοι ο πολιτικοί
σε αυτόν τον τόπο.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι Χρήστο και καλή δύναμη....

αρχιτεκτονικη και διακοσμηση εξωτερικου τοπιου σπουδασεςτωρα μας προεκυψες τεχνολογος γεωπονος,,,,

ΦΟΥΛ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ......ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Arxitektonikh kai diakosmish einai o klados ts geoponias zwo opote nai texnologos geoponos einai,mazi sou eimaste xrhsto

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...