Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".


Στους χαλεπούς και περίεργους καιρούς που ζούμε , τα προβλήματα της καθημερινότητας διογκώνονται συνεχώς .
 Θέλοντας να προσφέρω στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης αποφάσισα να συμμετέχω και γω στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του κ. Δημήτρη Μπίνου και τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της καρδίας μας» .
 Θεωρώ πως αποτελεί μια ταυτόχρονα ήρεμη δύναμη της πολιτικής σκηνής με παράλληλη δυναμική ανταπόκριση, θέσεις και προγραμματισμό. Ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να μείνω αμέτοχος στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν εμένα και τους συνδημότες μου.
 Στόχος μου είναι να καταπιαστώ και να συνδράμω κατά το δυνατό στην βελτίωση της ζωής του δημοτών του Δήμου Αλμωπίας , να ακούσω τα προβλήματα και να αγωνιστώ με θέληση και τόλμη για το καλύτερο.

                   Μπάτσης Χρήστος
           Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με το συνδυασμό Η Αλμωπία της καρδιάς μας

Του Δημήτρη Μπίνου

10 σχόλια :

ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΣΙΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΙΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.?ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΝ.

ΕΣΥ 6.53 ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ? ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΕΝΑ SMS

o 6 53 exei dikio tha ton fai o beskos ton mpatsh kai xampari den tha pari

Apo allou na fovate apo tous kolitous pou tou xtypane tin plati filika. px paul.

Χρήστο μη μασάς,είσαι άξιος και ικανός,όρμα.Δώσε όμως όλες τις δυνάμεις σου στον συνδυασμό που βρίσκεσαι.Άσε στην άκρη τις παλιές πολιτικές φιλίες και δούλεψε για το χωριό σου και για τον εαυτό σου.

8:38 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΎΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΊ ΠΟΛΥ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΕΚΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΤΎΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ .....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΌ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .....ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ .ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΝΕΡΟΎ.ΧΡ.ΜΠΑΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΟΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ Η ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Η ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ?

giati den apantate stih erwthsh pou sas egine esto kai hlektronika.GIATI mpatsh,vesko,goudi kai oloi oi alloi pou 8a katevhte me ton mpino den mas dinete mia apantisi,afou oloi xeroume oti diavazete ta sxolia pou sas kanoume estw kai anwnhma otan ginontai kalo einai na apantiountai.AN den mporeite na apanthsete eseis metaferetai thn erwthsh ston arxigo sas emeis edw 8a eimaste na perimenoume thn apanthsh. Me tin karamela se anwnima sxolia den apantame den paizei.Opoios asxoleitai h 8elei na asxolh8ei me ta koina prepei na apantaei kai se anwnhma kai se eponima sxolia.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...