Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ "SOLDIERS OF FORTUNE" ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ.

Click on the slide!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ
Αμερικανοί μισθοφόροι με άφθονες εμπειρίες συμμετοχής στις εχθροπραξίες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, έφτασαν στο Κίεβο για να πολεμήσουν δίπλα στους Ουκρανούς
Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας ήρθαν περίπου 300 στρατιωτικοί οι οποίοι έχουν πείρα εχθροπραξιών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Russia Today», επικαλούμενο μια στρατιωτικο-διπλωματική πηγή στο Κίεβο.
Στην ουκρανική πρωτεύουσα ήρθαν περίπου 300 λεγόμενοι «στρατιώτες της τύχης» (soldiers of fortune), οι οποίοι έχουν άφθονες εμπειρίες συμμετοχής στις εχθροπραξίες στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες με ιδιωτικές συμβάσεις.

Η πηγή δε διευκρίνισε την εθνική καταγωγή των μισθοφόρων, σημειώνοντας ότι οι περισσότεροι προέρχονται από τη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ ιδιωτική εταιρεία σωματοφυλακής Academi, πρώην Blackwater. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ολόκληρη στρατιά μισθοφόρων, η οποία αριθμεί περισσότερους από 20.000 άτομα, που εκπληρώνουν τους στόχους τους χωρίς να είναι δεσμευμένοι με διεθνείς συμβάσεις.

«Απλά ενημερώνεσαι ότι για σένα υπάρχει μια δουλειά που ανταμείβεται με τόσα λεφτά. Καλά, ρωτάς κατά πόσο είναι παράνομο, σου λένε είτε ναι είτε ου, και, εφόσον ικανοποιείσαι από τις απαντήσεις, ξεκινάς αμέσως. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι σε ετοιμότητα», εκμυστηρεύτηκε ένας υπάλληλος μιας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Νιλ Έλλις.

«Υπάρχουν υποψίες ότι η εταιρεία Blackwater έχει μια σκιώδη ομάδα εξοπλισμένων μισθοφόρων στρατιωτών, οι οποίοι δεν απολογείται ούτε έναντι της κυβέρνησης των ΗΠΑ ούτε έναντι οιουδήποτε άλλου φορέα. Όλα δείχνουν ότι οι υπάλληλοι αυτής της εταιρείας ακολουθούν μια αρχή: “πρώτα ρίξε και σκότωσε και μετά ρώτα”», είπε χαρακτηριστικά ο κόγκρεσμαν Elijah Cummings.

ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...