Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣΑΚΙ

Πώς φοράμε το τζιν σορτσάκι;
Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό κομμάτι, το αθάνατο τζιν σορτσάκι, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις:
με φαρδιά λευκή πουκαμίσα, με στενό μακό μπλουζάκι και statement necklace, με σακάκι μπλέιζερ, με εσπαντρίγιες, με μπαλαρίνες, με πλατφόρμες.

Παρόλο που είναι ένα σύμβολο ελευθερίας και άνεσης, να θυμάσαι ότι έχει έναν απαράβατο κανόνα: Πρέπει να βρεις το σωστό μήκος και την κατάλληλη εφαρμογή που θα κολακεύει τον σωματότυπο σου.

Αν έχεις περιττά κιλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορέσεις. Βρες μια πιο χαλαρή γραμμή (όχι πολύ εφαρμοστό) και σε μήκος που θα απέχει αρκετά εκατοστά από εκεί που τελειώνει ο γλουτός σου. Σε κάθε περίπτωση συμβουλεύσου έναν ολόσωμο καθρέφτη μπροστά από τον οποίο θα κάνεις μερικές εξεταστικές στροφές.
ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...