Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑ;

Ιδού ποιο είναι το χειρότερο μέρος στο σώμα να σε τσιμπήσει μια μέλισσα -Το επίπονο πείραμα ενός θαρραλέου ερευνητή [εικόνες]

Ολα για την επιστήμη και το κοινό καλό. Το όνομα του φοιτητή Michael Smith θα γραφτεί στην ιστορία με ... μέλι.
Ο νεαρός Αμερικανός που φοιτά στο πανεπιστήμιο της Κορνουάλης, άφησε μέλισσες να τον τσιμπήσουν στο γυμνό του σώμα προκειμένου να δώσει απάντηση στο ερώτημα: ποιο είναι το χειρότερο σημείο για να σε τσιμπήσει μια μέλισσα; Ο νεαρός, σύμφωνα με την Independent, δεχόταν καθημερινά πέντε τσιμπήματα, επί 38 ημέρες, σε 25 διαφορετικά σημεία του σώματος του.

 Οπως συμπέρανε, το χειρότερο, δηλαδή πιο οδυνηρό σημείο, είναι το τσίμπημα στα ρουθούνια της μύτης.
«Πίστευα ότι θα πονούσε πολύ το τσίμπημα στα γεννητικά όργανα. Όταν όμως συνέβη, δεν πόνεσε, όσο περίμενα» ανέφερε ο Smith ο οποίος μελετά χρόνια τη ζωή των μελισσών, πριν αποφασίσει να «θυσιάσει» το σώμα του σε αυτές.

«Αν μια μέλισσα τριγυρίζει γύρω σου και σου φαίνεται ενοχλητική, εφόσον ηρεμήσεις, δεν αναπνέεις πολύ και αργά απομακρυνθείς, θα είσαι μια χαρά. Τα περισσότερα τσιμπήματα, άλλωστε, προέρχονται μάλλον από σφήκες» νουθετεί επιπλέον, ο απίθανος αυτός ερευνητής.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...