Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ

Ιδού ο πιο... βρόμικος Ευρωπαίος -Ο Τσέχος άστεγος που έχει τον περίεργο αυτό τίτλο [εικόνες]

Ο συγκεκριμένος άστεγος φέρει τον τίτλο του πιο... βρόμικου ανθρώπου της Ευρώπης. Ο λόγος; Ο Ludvik Dolezal κοιμάται θαμμένος μέσα σε ένα σωρό από στάχτες.

Ο 58χρονος Τσέχος Ludvik Dolezal, ότι βρει το καίει, δημιουργεί από τις στάχτες το «κρεβάτι» του και κοιμάται σε αυτό. Εχει κάψει μέχρι και το στρώμα του!

Ο κ. Dolezal, τον οποίο οι περαστικοί συχνά αναφέρονται ως έναν «διάβολο που βγήκε από τα παραμύθια», δήλωσε σχετικά-όπως γράφει η Dailymail: «Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα απλώς να εγκαταλείψω την εργασία μου. Από τότε έχω να μείνω εδώ με τη φωτιά. Κάθε βράδυ ξαπλώνω με καυτές στάχτες και καλύπτω το σώμα μου με αυτές για να ζεσταθώ. Ειχα τα πάντα-παλτό, παπούτσια, στρώμα μέχρι και πάπλωμα. Αλλά τα έκαψα όλα γιατί δεν είχα τίποτε άλλο για να συντηρήσω τη φωτιά», εξηγεί και συνεχίζει:

«Οι άνθρωποι με βοηθούν, μου φέρνουν παλιά ελαστικά για να κάψω». Ο Ludvik Dolezal που έχει εμμονή με τη φωτιά, ζει σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Novy Bydzov της γενέτειράς του και σύμφωνα με τον ίδιο πάσχει από ψυχολογική διαταραχή.











ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...