Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Να μιλήσουμε για την ουσία της πολιτικής

Με τις πιο αήθεις μεθόδους ο κ. Πασόης και οι υποστηρικτές  του προσπαθούν να ξεφύγουν από την αμείλικτη πραγματικότητα. Την πραγματικότητα του μηδενικού έργου, του δήθεν νοικοκυρέματος, της αθέτησης κάθε αυτονόητης παροχής προς τους πολίτες.  Προσπαθούν για άλλη μια φορά να σηκώσουν τη σημαία της «κάθαρσης», ρίχνοντας λάσπη συλλήβδην, προς την κατεύθυνση που νιώθουν ότι τους απειλεί. 
  Οι άνθρωποι αυτοί που δε θα έπρεπε να έχουν πρόσωπο να αντικρίσουν στα μάτια τους συμπολίτες μας, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, αναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το ρόλο του εισαγγελέα, καταγγέλλοντας δήθεν και απειλώντας κατά τη συνήθη τακτική τους,  πρόσωπα και καταστάσεις.
  Ακόμη και απλοί ιδιώτες, υποστηρικτές της προσπάθειας του συνδυασμού μας , γίνονται στόχος και λοιδορούνται  με τον πιο χυδαίο τρόπο από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης .
  Έχουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας. Αυτοί με την ψήφο τους θα δώσουν αποστομωτική απάντηση στον κ. Πασόη και στους συνεργάτες του. Την Κυριακή  στις 18 του Μάη οι πολίτες του Δήμου μας θα γυρίσουν σελίδα.
  Θα ξεχάσουν για πάντα αυτούς που καταγγέλλουν δήθεν, αλλά δεν κάνουν τίποτε μετά.  Αυτούς που με τόση ευκολία πετούν λάσπη προς κάθε κατεύθυνση. Αυτούς που  μάζεψαν χωρίς ίχνος ντροπής , μετρώντας μόνο τους σταυρούς , πρόσωπα που εμείς απορρίψαμε για λόγους αρχής. Αυτούς που τρεισήμισι χρόνια τώρα λησμόνησαν να διοικήσουν και έφεραν τον τόπο σ’ αυτό το χάλι. Αυτούς που ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτοι . Αυτούς που διοικούν  και πολιτεύονται διορίζοντας ημετέρους,  τάζοντας ανύπαρκτες θέσεις, μαζεύοντας πίσω πρόσωπα που μόλις χθές είχαν αποπέμψει.
   Κύριοι έχετε χάσει το ηθικό πλεονέκτημα. Σας το έχει αφαιρέσει ο κόσμος που σας βαρέθηκε να διοικείται  καταγγέλλοντας μόνο. Μέσα από περίεργες διαδρομές έχετε ευτελίσει την έννοια της πολιτικής. Για σας μετράει μόνο η συνάθροιση σταυρών. Έχετε περιοριστεί  στο ρόλο του μέτριου λογιστή.

  Κύριε Δήμαρχε αν διαφωνείτε με τον τρόπο που πολιτεύονται συνεργάτες σας και υποστηρικτές σας βγείτε απο την αφάνεια και πάρτε θέση. Διαφορετικά υιοθετείτε την πρακτική αυτή, που δε στηρίζεται σε πολιτικούς όρους, αλλά στην ιδιοτέλεια και τον καιροσκοπισμό. Δώστε λόγο για τα μεγάλα έργα που δεν προχώρησαν (Αποχετευτικό-Δεύτερο κύτταρο ΧΥΤΑ), για την ανυπαρξία σας στην αναζήτηση πόρων και κονδυλίων,για τις υπηρεσίες που φύγανε, για την έλλειψη καθαριότητας στο Δήμο, τις καμένες λάμπες και τις λακούβες στους δρόμους, για την γραφειοκρατική δυσλειτουργία στις υπηρεσίες του Δήμου, δηλαδή για την ουσία της πολιτικής για την οποία θα κληθούν οι συμπολίτες μας να αποφασίσουν στις 18 του Μάη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...