Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"ΕΧΕΤΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ;"

Βλάκας

Μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας και μάλιστα ανίατη περίπτωση, η οποία πάλι ξεσπάει σε ουρλιαχτά, παραληρηματικό λόγο, βαράει γροθιές στο τραπέζι, τα σάλια του εκτοξεύονται, και όλα αυτά, από τον κατά φαντασίαν Υπουργό Υγείας της χώρας, την ώρα που βγάζει μεροκάματο ως πλασιέ σε τηλεοπτικό απόπατο και ωρύεται εναντίον του αιμοβόρου κομμουνιστή Γιώργου Τράγκα ενώ δίπλα του χάσκει σαν χάνος αυτό το δυστυχισμένο μόγγολο ο αδερφός του. 

Θλιβερές περιπτώσεις αμφότερες, ανίκανες να αντιληφθούν την μιασματική τους αθλιότητα. 

Το άκρον άωτον της παράνοιας, της ξεφτίλας, της αναξιοπρέπειας, της κονιορτοποίησης κάθε έννοιας σοβαρότητας από την εμετική συγκυβέρνηση Σαμαλακοτούρκογλου θα διδάσκεται ως μια από τις πιο μαύρες και ντροπιαστικές σελίδες της Ευρωπαϊκής ιστορίας.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου











ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...