Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ" ΕΣΩΡΟΥΧΟ

Σουτιέν κάτω από το δέρμα -Πρωτοποριακή μέθοδος ανόρθωσης στήθους που λειτουργεί

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στο Λονδίνο «κυκλοφορεί» ένα σουτιέν που φοριέται κάτω από το στήθος! Ο λόγος για μία νέα επαναστατική μέθοδο ανόρθωσης στήθους, η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και όπως υποστηρίζουν ειδικοί, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στις πλασττικές επεμβάσεις. Ηδη, τρεις γυναίκες από το Λονδίνο πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου οι γιατροί να τοποθετήσουν στο στήθος τους το «σουτιέν», για να το κρατάει συνέχεια στητό, χωρίς τη βοήθεια εσωρούχων. Οι πρώτες επεμβάσεις έγιναν στο Νοσοκομείο Thomas την περασμένη εβδομάδα.

Οι χειρουργοί αρχικά τοποθέτησαν σιλικόνη σε σχήμα κυπέλλου κάτω από το δέρμα τριών γυναικών. Στη συνέχεια έβαλαν ειδικά λουριά, τα οποία συνδέονται με τα νεύρα στο στήθος, έτσι να τραβάει το δέρμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι ειδικοί κάνουν λόγο για μία μέθοδο που αναμένεται να φέρει επανάσταση στην πλαστική χειρουργική. Ωστόσο, οι ίδιοι ζητούν εκτενείς κλινικές δοκιμές,, πριν η συγκεκριμένη μέθοδος «βγει» στην αγορά.

Και πόσο κοστίζει αυτή η μέθοδος; Περίπου 7 ευρώ παραπάνω από τα εμφυτεύματα που γνωρίζαμε όλοι μέχρι σήμερα.

Η επαναστατική μέθοδος αναμένεται να χορηγηθεί δωρεάν σε γυναίκες, οι οποίες έχουν καρκίνο μαστού.

Ο καθηγητής του London Institute, Kefah Mokbel μιλώντας στη Daily Mail, είπε πως η ιδέα είχε «γεννηθεί» το 2007. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι ζωτικής σημασίας, ωστόσο κρίνεται αναγκαίο να γίνουν οι κατάλληλες δοκιμές προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν παρενέργειες.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...