Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ


Θέλοντας να δώσει το στίγμα της ισόρροπης ανάπτυξης για το δήμο Πέλλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στην Κρύα Βρύση τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου μαζί με πλήθος κόσμου, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Κρύας Βρύσης και των τοπικών συμβουλίων.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε για όσα δεν έγιναν τα τελευταία 3,5 χρόνια, για την εγκατάλειψη των δημοτικών ενοτήτων της ευρύτερης περιοχής της Πέλλας και για τον σχεδιασμό ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας σε κάθε κοινότητα του δήμου από την επομένη της νίκης του συνδυασμού του.

Αναφέρθηκε στην ανυπαρξία αντιδημάρχου στην Κρύα Βρύση και στην άρνηση του δημάρχου στο διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής. Τόνισε σημαντικά έργα που έμειναν υποσχέσεις στα χαρτιά και ότι ενώ υπήρξαν μελέτες δεν έγινε τίποτα. Συγκεκριμένα περιέγραψε δυο σημαντικά προβλήματα όπως «τον κυκλοφοριακό κόμβο στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου. Θρηνήσαμε ακόμη και θύματα!» επισήμανε και συνέχισε «από το 2011 βρίσκεται στις μελέτες αυτό το άκρως αναγκαίο έργο, αλλά τίποτα δεν προχώρησε. Βέβαια το πιθανότερο είναι, τώρα προεκλογικά, να έρθει με δικαιολογίες, για την απραξία του ο κ. Στάμκος και να υποσχεθεί ξανά την κατασκευή αυτού του έργου για την επόμενη θητεία».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας στην διάρκεια της ομιλίας του χαρακτήρισε την περιοχή της Κρύας Βρύσης απροστάτευτη, όπως και όλα τα γύρω χωριά, από τον κίνδυνο πλημμυρών. «Δεν υπάρχει καμία αντιπλημμυρική προστασία, δεν υπάρχει ούτε καν σχεδιασμός για το μεγάλο έργο του δικτύου όμβριων υδάτων. Και κάθε φορά που βρέχει, ανησυχείτε για πλημμύρες και καταστροφές εφόσον δεν έγινε τίποτα!» τόνισε και συνέχισε «το δημοτικό στάδιο μιας μεγάλης περιοχής του δήμου εγκαταλείφθηκε. Καμία συντήρηση δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγα χρόνια, το στάδιο, διέθετε δικό του πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό για την συντήρησή του. Σήμερα αυτός ο εξοπλισμός βρίσκεται στο δημοτικό γκαράζ και δεν έχει οριστεί ούτε ένας υπεύθυνος για την συντήρησή του».

Ο κ. Καστερίδης επισήμανε ότι η σημερινή δημοτική αρχή «δεν γνωρίζει τι θα πει προστασία της δημόσιας περιουσίας, αλλά έχει το θράσος να μιλάει για νοικοκύρεμα. Λες και υπάρχει νοικοκύρης που εγκαταλείπει και αδιαφορεί για την περιουσία του. Είναι πολλά τα παραδείγματα εγκατάλειψης. Το αποχετευτικό δίκτυο των  Εσωβάλτων έχει σταματήσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αποδυτήρια του γηπέδου, που ρημάζουν χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια για να ολοκληρωθούν. Στο Σταυροδρόμι, η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει, ούτε καν τις ασφαλτοστρώσεις. Καμία παρέμβαση δεν υπήρξε στην Ακρολίμνη. Ακόμη και στον Άγιο Λουκά δεν κατάφερε να βάλει ο δήμαρχος, έστω ένα μικρό λιθαράκι για κάποιο έργο, για να μπορέσει να δικαιολογήσει το πέρασμά του από τη διοίκηση του δήμου Πέλλας!»

Στον κατάμεστο πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στην πρώτη επίσημη προεκλογική εκδήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης συνέχισε την ομιλία του δεσμευόμενος ότι οι αρχές του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη όλου του δήμου, από άκρη σε άκρη και σε όλους τους τομείς. Και ολοκλήρωσε καλώντας τους κατοίκους της περιοχής από σήμερα, μέχρι τις εκλογές και μετά από αυτές στον αγώνα: Για έναν Δήμο Πέλλας υπόδειγμα σύγχρονης διοίκησης και συλλογικής δουλειάς, για έναν δήμο Ανθρώπινο, που να φροντίζει τον συνάνθρωπό μας που έχει πραγματική ανάγκη. Για έναν δήμο εξωστρεφή και Ανοιχτό στον κόσμο, στις νέες ιδέες και στις ευκαιρίες που του δίνονται.



Γιαννιτσά 30/4/2014


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...