Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2014 - ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της πρώτης μέρας του Πολιτιστικού Ανταμώματος 2014 που διοργάνωσε ο Μ.Σ. Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ».
Τόσο από πλευράς διοργάνωσης, όσο και από πλευράς προσέλευσης επισκεπτών, όλα πήγαν ανέλπιστα επιτυχημένα και οι υπεύθυνοι του συλλόγου μιλούσαν για απόλυτη δικαίωση των προσπαθειών τους.
Το κοινοτικό γυμναστήριο του χωριού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» κατακλύστηκε από εκατοντάδες κατοίκους και πολλούς ξένους επισκέπτες, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη αυτή ημέρα των εκδηλώσεων,ο βουλευτής Πέλλας Δ. Σταμενίτης,  ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Ζωγράφου, ο προϊστάμενος κτηνιατρικής κος Τσιαντάκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος με πολλά στελέχη του συνδυασμού του,  η πρόεδρος του χωριού Μ. Γιουρούκη και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών φορέων.
Βροντερό παρόν έδωσε και πολυπληθής αντιπροσωπία της νεοσύστατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ιδρυτικό μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογος των Προμάχων, με επικεφαλής τον πρόεδρό της  Γ. Τάτσιο, τον αντιπρόεδρο κεντρικής Μακεδονίας  Δ. Γιουματζίδη, τον γραμματέα Δ. Ευαγγελίδη και πολλά άλλα ηγετικά στελέχη, ενώ μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες για την ομοσπονδία και τη δράση της.
Η όλη διοργάνωση χαρακτηρίζεται άψογη για την άρτια οργάνωση και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δεκάδες εθελοντές και μέλη του συλλόγου, από τους ψήστες, τις κυρίες στο σέρβις, μέχρι τον τελευταίο χορευτή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την φαντασμαγορική είσοδο όλων των τμημάτων του συλλόγου των Προμάχων και ο χώρος πλημμύρισε από 130 Μακεδονόπουλα χορεύοντας με περηφάνια και καμάρι, κάνοντας όλους να ριγήσουν.
Το πρόγραμμα, που με πανέξυπνους διαλόγους παρουσίασαν ο Κ. Πουσίνης και η Α.Νέμτση, περιελάμβανε παραστάσεις από το τμήμα προσχολικής ηλικίας Προμάχων, και τα δυο παιδικά.
Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμά του ο Κρητικός σύλλογος  Θεσσαλονίκης «ΙΔΑΙΑ ΓΗ», ακολούθησε ο μορφωτικός σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ», και κατόπιν τη σκυτάλη της παράστασης πήρε ο σύλλογος Κερκυραίων Θεσσαλονίκης «ΦΑΙΑΚΕΣ».
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονταν και συμμετοχή του συλλόγου Σταρτσοβιτών «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» αλλά από απρόβλεπτη βλάβη του λεωφορείου που τους μετέφερε, κατέστη αδύνατη η παρουσία του.
Ακολούθησε εντυπωσιακή παράσταση χορών από το τμήμα ενηλίκων του συλλόγου των Προμάχων, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά και την καινούρια φορεσιά του συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν.
Στο τέλος της υπέροχης βραδιάς, ακολούθησε γλέντι με την καθολική συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.


Σας παραθέτουμε πλούσιο φωτοθέαμα από τη χθεσινή πρώτη ημέρα, ενώ για τους συλλόγους που έλαβαν μέρος, ακολουθούν αναρτήσεις με όλη την εντυπωσιακή συμμετοχή τους.




















































































































































































































1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...