Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ - ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ (α)


 Τα λόγια και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που έγινε στην πρεμιέρα του 3ου πάρτι στο Φράγμα των Προμάχων, που διοργανώνει ο τοπικός ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


Με τη βοήθεια του υπέροχου καλοκαιρινού καιρού και με την σύσσωμη συμμετοχή των φίλων της ομάδας, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και κατά γενική ομολογία όλων, η πρώτη μέρα της εκδήλωσης, καταγράφηκε σαν μια από τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
 Άψογα διαμορφωμένος ο χώρος, άριστο το σέρβις από τα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου, φαντασμαγορικός ο φωτισμός και οι μουσικές επιλογές των πολλών djs εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη. Ο παραδεισένιος χώρος, με τα βαθύσκιωτα πλατάνια και τις λιμνούλες με τα τρεχούμενα νερά, πλημμύρισε από θετική αύρα και οικογενειακή αγάπη καθώς μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βραδιά με την καρδιά τους.
 Σίγουρα ο  πρώτος δημιουργός των πάρτι στο Φράγμα, Νίκος, θα κοίταζε ευχαριστημένος από ψηλά όπου βρίσκεται και θα χαμογελούσε από ικανοποίηση.
Κατά τα άλλα η βραδιά κύλησε όμορφα και παρά την 5λεπτη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε, ο κόσμος αντί να φεύγει, διαρκώς αύξανε κατά δεκάδες, κάνοντας τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να απευθύνουν συνεχώς ευχαριστήρια.

Σήμερα που είναι και το αποκορύφωμα της εκδήλωσης, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικό πρόγραμμα, με τεράστιο βίντεογουόλ, όπου θα προβληθεί ένα αφιέρωμα στην ποδοσφαιρική ομάδα, πυρσοί και πυροτεχνήματα, μουσική από πολλούς dj, ζωντανό λάιβ από δεξιοτέχνη σαξοφωνίστα και πολλές πολλές εκπλήξεις, ενώ η βραδιά θα βιντεοσκοπηθεί.

Σας παραθέτουμε παρακάτω φωτοσυλλογή από την πρώτη ημέρα, ενώ θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με περισσότερες φωτογραφίες στη συνέχεια. 


































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...