Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Ταχ. Δ/νση    : Πλ.Αγγ.Γάτσου
Ταχ. Κώδικας: 584 00 Αριδαία
Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου
Τηλ. :2384350212     
FAX: 2384350213
e-mail: social@0598.syzefxis.gov.gr
     
Προς:
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Υπόψη κ. Υπουργού


ΘΕΜΑ:" Πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης".


Κύριε  Υπουργέ,

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Υπηρεσίες του Δήμου, γίνονται αποδέκτες των παραπόνων των δημοτών για την απόρριψή τους από το Πρόγραμμα της Εξισωτικής Αποζημίωσης, καθώς επίσης και για την τοποθέτησή τους σε μη επιλέξιμο βοσκότοπο από το Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος.
   Δεδομένου ότι η φετινή χρονιά είναι από τις χειρότερες σε ότι αφορά το ροδάκινο και το κεράσι (καλλιέργειες που συνδέονται άρρηκτα με το οικογενειακό εισόδημα  των δημοτών μας), θεωρούμε δεδομένη ότι η όποια οικονομική δυσπραγία των πολιτών θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα τόσο στην τοπική αγορά, όσο και στις παρεχόμενες ανταποδοτικές υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (άρδευση, βοσκή, καθαριότητα κλπ), από την αδυναμία καταβολής των αντίστοιχων τελών.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα θέλαμε να μεριμνήσετε για την εξεύρεση λύσης, αναφορικά με το θέμα της εξισωτικής αποζημίωσης, μιας και γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και κατανοείτε τα δίκαια αιτήματά τους.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...