Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ ΣΤΗΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ 2015-2020


ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ της ΠΑΣΥ για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των ΑΓΡΟΤΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ
για τη νέα ΚΑΠ 2015 – 2020 σε ΣΙΝΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΑΡΝΙΣΣΑ - ΠΕΛΛΑΣ
       
      Με πρωτοβουλία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες συσκέψεις αγροτο-κτηνοτρόφων για την ουσιαστική ενημέρωση των αγροτών πάνω στους στόχους και τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ 2015-2020. Πραγματοποιήθηκαν οι συσκέψεις από τις Τοπικές Γραμματείες της ΠΑΣΥ  Θεσσαλονίκης & Πέλλας στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου  και σε καφέ της  Άρνισσας αντίστοιχα.
     Την παρουσίαση των θέσεων της ΠΑΣΥ έκανε από την Πανελλαδική της Γραμματεία ο Αλέκος Ουγγρίνος, υπήρξε και στις δύο συσκέψεις έντονος προβληματισμός, που εκφράστηκε από τους αγροτοκτηνοτρόφους που συμμετείχαν με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

    Ενημερώθηκαν οι αγροτο-κτηνοτρόφοι για τη συνεχιζόμενη αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και με τη νέα ΚΑΠ 2015 - 2020, που έρχεται να φέρει νέα δεινά στους αγρότες, μειώνει τις επιδοτήσεις, βάζει φραγμούς στις καλλιεργούμενες εκτάσεις, αποδεσμεύει την παραγωγή από τις επιδοτήσεις, αποχαρακτηρίζει τα βοσκοτόπια, αποτελεί το εργαλείο συγκέντρωσης γης και παραγωγής στα χέρια επιχειρηματιών και μεγαλοαγροτών και θα οδηγήσει στο ξεκλήρισμα και τον αφανισμό χιλιάδες αγροτικά και κτηνοτροφικά νοικοκυριά.
    Αυτό χρειάζεται να γίνει ξεκάθαρο πλέον και στον πιο δύσπιστο μικρομεσαίο αγρότη, χωρίς καμιά αυταπάτη για τα δεινά της πρόσδεσης στο «άρμα της ΕΕ» των μεγάλων συμφερόντων και των ανταγωνισμών των επιχειρηματικών ομίλων, και σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

    Η ΠΑΣΥ κάλεσε για μια ακόμη φορά τους αγρότες για την ανάγκη οργανωμένης αντίδρασης στις αρνητικές προοπτικές της νέας ΚΑΠ με την ενδυνάμωση-επαναδραστηριοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων, με τις Συντονιστικές Επιτροπές των Μπλόκων σε κάθε περιοχή,  
    Πρώτο βήμα η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτι-κών Μπλόκων με τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σύσκεψη την Κυριακή 19 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας στις 12 το μεσημέρι.

     Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση κάλεσε επίσης τους αγρότες να ανταποκριθούν μαζικά και να συμμετέχουν μαζί με τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμε-νους τους συνταξιούχους, τη νεολαία στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο όλων ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές το Σάββατο 1 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...